2777
2789
عنوان

چطوری کراشمو جذب خودم کنم

130 بازدید | 14 پست

یک ساله تو دانشگاه روش کراش زدم هنوز هیچ عملی انجام ندادم طرف روحشم خبر نداره 

قبلا الکی به شوخی باهام حرف میزد و اینا اما جدیدا حتی نگاهم نمیکنه حس میکنم ازم خوشش میاد اما نمیگه 

شایدم حسم اشتباهه و با  همه همینه نمیدونم 

منم خجالتیم هروقت از جلوم رد میشه سرمو ميندازم پایین یا اصلا نگاهش نمیکنم نمیتونم واقعا کلا خجالت میکشم حرفم اصلا باهاش نمیزنم 

چیکار کنم بیاد سمتم

این کاربری دست سه نفره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای خجالت بکشی کلا از سرت بیرونش کن.اگه میخوای بهش برسی باید ی نخی چیزی بدی بفهمه خب.زل بزن تو چش ...

سعی میکنم فردا 

کاش بتونم چون میدونم اگه نگاش کنم نگام میکنه

این کاربری دست سه نفره 

من اصلا نگاش نمیکنم ببینم این نگاه میکنه منو یانهکاش در این حد نبودم

مغرور نباش. من تاجایی که میتونم سعی میکنم باهاش ارتباط چشمی بگیرم ولی اون مغروره حتی یه لحظم نگاه نمیکنه

یکی سر پا موند و رسید:)

مغرور نباش. من تاجایی که میتونم سعی میکنم باهاش ارتباط چشمی بگیرم ولی اون مغروره حتی یه لحظم نگاه نم ...

تمام تلاشمو میکنم نباشم حتی دوست دارم برم تو جمع هایی که اون ایستاده اونجا اما خیلی برام سخته 

اخلاقش اینجوریه که بری سمتش میاد سمتت اینجوری نیس که بزور بخوام اینو بکشونم طرف خودم اما من همون حرکت های اولیه رو نمیزنم 

این کاربری دست سه نفره 

خیلی درون‌گرا و خجالتیم غرور ندارم اما بقیه فکر میکنن حیلی مغرورم

این قابل حله. یکم رو خودت کار کن. منم درونگرای خیلی شدید بودم الان حداقل تو قیافم معلوم نیست

این قابل حله. یکم رو خودت کار کن. منم درونگرای خیلی شدید بودم الان حداقل تو قیافم معلوم نیست

چیکار کردی بهتر شدی 

هرچی راه بوده تست کردم پارسال وضعیتم بهتر بود الان یجور دیگه شدم کلا بخاطر این 

این کاربری دست سه نفره 

چیکار کردی بهتر شدی هرچی راه بوده تست کردم پارسال وضعیتم بهتر بود الان یجور دیگه شدم کلا بخاطر این

خودمو میندازم وسط ترسام. مثلا از جمعیت و آدم ها فراری بودم رفتم سراغ یه شغلی که هرروز با آدم های زیادی ارتباط داره