2777
2789
عنوان

از تک تکون خواهش میکنم کمکم کنید دیشب از ناراحتی نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 119 پست
بلاخره هر خانواده ای قانون خودش رو داره و حق تصمیم گیریش هم باخودشون هست و شما نمی‌تونین کسی رو شمات ...

انقدر گستاخ و بی‌شعور بود گه گداری که پیام میداد کلی قربون صدقه و بعدش هم چرت پرت و دروغ میگفت که من دارم تلاش می‌کنم صبر میکنم و ....

حرصم میگیره از کاراش فکر میکنم 

اره حرفتون کاملا درسته حتی الان بلاکش کنم خیلی باارزش تر هستم تا این که به قول شما مثل آویزون ها باش ...

ببین خواهر گلم مادوتا معلوم نیست از کدوم شهر و گوشه این کشور هستیم ولی براتون ارزش قایل شدم و راهنماییتون کردم لطفاً خودتون هم به خودتون ارزش قایل شین و اینقدرررر خودتون کوچک نکنین ودم دستی و آویزون نباشین

تجربه به من یاد داده هرکس به خودش ارزش بده دیگران ناخواسته بهش ارزش قایل میشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دورت بگردم من فقط حرفم اینه اون آقا اگه اومد گفت خانوادم راضی شدن چی بگم ؟آخه آخرین بار که باهم ح ...

ازش سوال کن بگو مورد خوب برام اومده اگه پایه ای بیا اگه نه برو کنار تو آب نمک نزار منو

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

گآهی وقتا شاید دروغی هم بصورت تعمدی در کار نباشه...یه شرایط خاص و استثنایی پیش میاد که واکنش درست و ...

خدا لعنتش کنه فقط برام دعا کن حالم خوب شه خیلی بهم دروغ گفت هیچوقت جایی که باید میبود نبود 

گه گداری هم که پیام میده چرت و پرت میگه عرضه هیچ‌کاری نداره 

ببین خواهر گلم مادوتا معلوم نیست از کدوم شهر و گوشه این کشور هستیم ولی براتون ارزش قایل شدم و راهنما ...

خدا خیرت بده ممنونم از راهنمایتون عزیز دلیل بهترینا سهم قلب مهربونت 

چشم 

فقط برام دعا کن عزیزم 

خدا به دل مهربونت بهترینارو بده 

کار اشتباهی نمیکنی مورد اول گذاشتت آب نمک

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

نه عزیزم گور پدر آقایی

اولی اگر میخاستت داخل شیشه هم میزاشتنش میومد میگرفتت بهت واضح گفته برو ازدواج کن و مابقی حرفاش همش بهانه هست.این هم که میبینی گاهی بهت پیام میده از تنهایی حوصلش سر میره 

خودت رو تلف هیچ مردی نکن هیچوقت منتظر وعده های هیچ مردی نمون

دومی اگر مورد خوبی هست باهاش ازدواج کن

الان اذان گفتن و موقع نماز هست با زبان روزه دعات میکنم

وایییی چقدر خوشحال شدم وای خدا خیرت بده 

برام دعا کن امسال دیپلمم اوکی شه برم دانشگاه ازدواج کنم با عشق و مهر اون آقا از دلم بره برام دعا کن من خیلی زندگی سختی داشتم 

اما انقدر هم پرو هست گه گداری پیام های چرت و پرت میده با گستاخی

از همه جا بلاکش کن اگه بتونی کلا سیمکارتتو عوض کنی که عالی میشه

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️