2777
2789
عنوان

چراانقد خیانت مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمن ذاتن چشم چرونه پدرشم همینه. اصلا نمیتونه جلوخودشو بگیره خیلی باهم جنگیدیما. اما جوابگو نیس. ب ...

خداالهی ک لعنت کنه همچین زن هایی رو، شفا بده مردهای مریض رو 

درکت میکنم شوهر سابق منم همینجوری بود بقول شما خانوادگی ارث داشتن چه زن چه مرد 

آخرن با دوستم ریختن روی همدیگه

خداجونم شکرت🦋

خداالهی ک لعنت کنه همچین زن هایی رو، شفا بده مردهای مریض رو درکت میکنم شوهر سابق منم همینجوری بود بق ...

مال من داش با خاهرم میریخت روهم همین روز مادر. شوهرمو ک توخونه جر دادم . خاهرمم همونجا پای ظرفشویی نشوندم سرجاش. خاهرم تازه شوهرو بچه داره. اما شوهرش بهش بیتوجه. بهش گفتم خلاتو برو با یکی پرکن ک فقط چشمش بتوباشه نه کسی که به گربه ماده هم نظر داره. 

همیشه میگم اینجاهارو من فهمیدم . جاهایی رو ک من نمیفهمم رو چی کنم.

الهی بگردم چت سختتتت🥲🥲😓😓😓😓چرا جدا نمیشی

دیگه خواهر زندگیه دوممه الانم ۴۰سالمه. دیگه از این جداشم چی کنم تواین سن. قبلی ازاین بدتربود بعدازاینم ازاین بدترمیشه. توبچه داری؟ ازدواج کردی؟

دیگه خواهر زندگیه دوممه الانم ۴۰سالمه. دیگه از این جداشم چی کنم تواین سن. قبلی ازاین بدتربود بعدازای ...

راس میگی تختو عوض کنی بخت رو چی😔😔😔😔😔

آره مجدد ازدواج کردم الان باردارم۴ماهه

خداجونم شکرت🦋

خیلی ببخشید خاک تو سر خاهرت باز😐❌

اره خیلی از چشمم افتادخیلی. جالبه ک من براش درددل کرده بودم و اون میدونس ک شوهرم چشم چرونه اما کاری رو کرد ک من انتظارشو نداشتم .ب جایی ک جلوی شوهرم واسته دقیقا بااون یکی شد .بعد بمن گفت تو مریضی. دقیقا حرفی رو زد ک وقتی شوهرم چشم چرونی میکنه برا تبرئه خودش بهم میگه. اونایی ک کثافتکاری میکنن سالمن و مایی ک مچشونو میگیریم مریض.

چون مرد جماعت تنوع طلب و هوسباز شده

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یه خانم رو من میشناسم

شوهر داره ۲ تا بچه داره با همه حرف میزنه حتی یه آقا رو تو خونشون گرفته بودن در حال راب....

با اون وضعیت باز با شوهرش اوکیه 

شوهرش هم دوست دختر داره 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️