2777
2789
عنوان

چراانقد خیانت مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 64 پست
ب خانوادت چرا نمیگی؟!

همشون خبردارن . براشون مهم نیس گویا. اون چادریه . شاید باور نمیکنن. ب هرحال خداجای حق نشسته. هربلایی سر زندگی هرکی بیاری چرخ روزگار میچرخه تاهمون بلا سر زندگیت بیاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعداد مردهای خیانتکار =تعداد زنهای خیانتکار

به هیچ عنوان

خیلی از زناییکه مردا باهاشون خیانت میکنن هرزه هستن که با اون هرزه ۱۰۰ مرد خوابیده ینی به ازار هر یه زن ۱۰۰ تا مرد بازم درسته حرفت؟ضمما اینم در نظر بگیر اکثر اوقات مرد متاهل بودنش رو خراب میکنه

حداقل توی جامعه و کشور ما این موضوع درست نیست و من اصلا قبولش ندارم بخش بیشتر ماجرا به مردای خائنی برمیگرده که معزشون تو اونجاشونه

مردی که به زنش خیانت کنه که نره خورده ای بهش نیست

ولی چیزی که من می‌بینم و می‌شنوم کوتاه اومدن خانماس که راحت از خیانت و گذشته پر از کثافت همسرشون می‌گذرند و میگن مرده خب چیکار کنم مجبورم بسازم شوهر گیر نمیاد و راهو براشون هموار می کنند 

تا موقعی که عرضه زیاده تقاضا هم هست

از اون سمت خانمای متاهل که ی شوهر کمشونه ....

اینارو باید تو مواد مذاب حل کرد😐

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نه بچه نیاوردم چون لایق پدر شدن نبود آره خداروشکر از قبلی خیلی خیلی فعلا بهتره

اره منم میگم چون لایق پدربودن نیس خودمو نابود نکنم برابچه. مال تو اولش فقط چشم چرون بود ؟؟؟ ینی چشم چرونی میتونه آغازه خیانت باشه؟؟

همشون خبردارن . براشون مهم نیس گویا. اون چادریه . شاید باور نمیکنن. ب هرحال خداجای حق نشسته. هربلایی ...

بعله صددرصد زندگی میچرخه تا به همون موقعیتی برسی ک بقیه رو داخلش قرار داذی

شاغلی؟! 

خداجونم شکرت🦋

اره منم میگم چون لایق پدربودن نیس خودمو نابود نکنم برابچه. مال تو اولش فقط چشم چرون بود ؟؟؟ ینی چشم ...

من خیلیییی داغون بود 

سنم کم بود نمیدونم چرا خانوادم اینکارو باهام کردن! 

همون شب خاستگاری ب مادرم گفته بود من رفیق باز زن باز مواد کش عرق خور هستم! مامانمم گفته بود اشکال نداره😐

ما شبی ک عقد کردیم معرض کنار من داشت ب دوس دختر ۸سالش پیام میدادبعد ب منم میگف ناراحت نگیر خودتو😐

ینی زندگی ما ازاول نابود بود فقط فقط بخاطر سن کمم و اینکه خانوادم میترسوندن از طلاق، منم جلو نمیرفتم برای طلاق

فک کن من با یکی دوست میشدم بعد دقیقا بعد ۱ماه بهشون درخاست دوستی میداد😐❌یا منو میفرستاد خونه مامانش دختر میاورد خونه 

آخرم ک مچشو گرفتم با دوستم ب خانوادش ک گفتم قاه قاه خندیدن گفتن ما خبر داشتیم ک باهم در ارتباطن😐❌

خداجونم شکرت🦋