2777
2789

حیف اونهمه سال ک باهاش دوستی کردم حیف..

یه پسر چند وقتی بود مزاحمم میشد رفیقم همش میگفت فلانیه(یه پسری هست ک دوسش دارم از آشنا هاس ولی ارتباطی باهم نداریم)!!

منم میگفتم نه اون نیست ،میگفت اون خودش گفته فلانی ام منم به همون مزاحم دوباره پیام دادم ک تو اون پسره ای؟ گفت ن من علی ام.

دوستم ک دید باور نمیکنم حرفاشو رفته چت فیک ساخته منم از تایپ اشتباهش فهمیدم ک چت فیک ساخته 🙂😏

بنظرتون هدفش از خراب کردن جلوه اونیکه دوسش دارم چی میتونه باشه؟ دوستم خودش از تمام قضایا خبر داره.

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تاپیک می‌زنید مثلا اینجا چ کمکی براشون برای تو برمیاد؟؟؟؟ خب کات کن تمام خیلی راحت بزارش کنار چقدر حوصله داری واسه آدم بد ذات ناراحت بشی یاد بگیر هم هیچ چیزیو ب کسی نگو 

چقدر تاپیک می‌زنید مثلا اینجا چ کمکی براشون برای تو برمیاد؟؟؟؟ خب کات کن تمام خیلی راحت بزارش کنار چ ...

اخه چه معنی داره چت فیک بسازه!؟

پسره هم یزید نیست ک بگی قصد آسیب زدن داشته باشه

دوستی ۶ ساله نباید اینطوری تموم بشه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

حسودههه قطع ارتباط کناین یجا یه زخمی میزنه نمددنی از کجا خوردی حسوده؟

حسود بودنش رو نمیدونم .

ولی حتی ب اون مزاحم گفته منو آبجیم ارشد زبان هستیم

درحالی‌که خودش تازه ۲ ساله میره زبان من خودم ۲ سال دیگ تموم میکنم ولی هیچ جا اینطوری جار نمیزنم..

یجوریه اخلاقش 

اخه چه معنی داره چت فیک بسازه!؟پسره هم یزید نیست ک بگی قصد آسیب زدن داشته باشهدوستی ۶ ساله نباید این ...

والله من دوستی ۱۰ ساله تمام کردم چ برسه ۶ واسه خودت زندگی کن حسود زیاد کارات ب کسی نگو هیچ کسی دوست باش در حد خودشون ن کم تر ن بیشتر

والله من دوستی ۱۰ ساله تمام کردم چ برسه ۶ واسه خودت زندگی کن حسود زیاد کارات ب کسی نگو هیچ کسی دوست ...

میخوام باهاش سردتر رفتار کنم آخه باهاشون رفت و آمد داریم گرچه رفتن شهر دیگه 

مامانم رو چطور بفهمونم!

از دوستی ۶ ساله میگی من کسی که از خون خودم بود از یه طایفه بودیم پدر نداشت بابام جهیزیشو داد مثل خوا ...

حیف