2777
2789

من ترک تحصیل کردم و دیپلم ندارم فقط

میخواستم بدونم بعد اینکه بچه ها بزرگ بشن

میتونم دوباره شروع کنم

درسم خوب بود 

دوی دارم ی پیشرفتی داشته باشم و حتی ب شاغلی هم فکر می کنم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بله حتما میشه 

اون بچه ها هم دوست دارن مامانم تحصیل کرده داشته باشن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شرایط شمارو دارم یه پسر دارم و حاملم و حتما میخوام ی روزی دوباره شروع کنم منتظر اون روز میمونم 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
بچه هات چند ساله هستن ؟نمیتونی از الان شروع کنی برای دیپلم ؟

من دیپلم تجربی دارم سال 91

یه سال دیگه میخوام اقدام کنم برا تحصیل از کجا باید شروع کنم دوس دارم شاغل بشم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اره زنعموی من ماشالله بهش 

بعد حدودا بیست سال از ازدواجش با وجود دو تا بچه اول اقدام کرد دیپلم گرفت و بعد به من گفت شرایط دانشگاه رو از دانشگاهمون بپرسم و اومد و ادامه تحصیل داد و هفت ترمه لیسانس گرفت و سریع برای کارشناسی ارشد اقدام کرد و رشته اش روانشناسی بود و الان ماشالله داره مطب میزنه برای مراجعه کننده هاش

من همون لیسانس رو گرفتم و بعدش چون بچه دار شدم دیگه ادامه تحصیل ندادم

من دیپلم تجربی دارم سال 91یه سال دیگه میخوام اقدام کنم برا تحصیل از کجا باید شروع کنم دوس دارم شاغل ...

عزیزم کنکور ثبت نام میکنی یا فکر کنم بتونی حتی بدون کنکور رشته های بدون کنکور دانشگاه ازاد محلتون ثبت نام کنی و در نهایت چهار سال میری دانشگاه و لیسانس میگیری و دنبال شغل میگردی

من دیپلم تجربی دارم سال 91یه سال دیگه میخوام اقدام کنم برا تحصیل از کجا باید شروع کنم دوس دارم شاغل ...

والا منکه با این یک خط نمیتونم نظری بدم بعد هم مشاوره نیستم عزیزم اطلاعاتم محدوده 

چند سالتون هست ؟تو شهرتون کدوم حوزه برای کار خانوم‌ها بهتره 

بله اول میرید بزرگسالان دیپلم

بعدم دانشگاه انشالله

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

بخوام شعار گونه و مجازی و دل خوش کنی جواب بدم : عزیزم هیچوقت برای هیچ چیز دیر نیست میتونی انجام بدی تا حسرتش تو دلت نمونه برو که میتونی و قوی هستی

ولی جواب توی واقعیت : هرچیزی سن خودشو داره و وقت و زمان خودش رو داره 

والا منکه با این یک خط نمیتونم نظری بدم بعد هم مشاوره نیستم عزیزم اطلاعاتم محدوده چند سالتون هست ؟تو ...

30 سال اصلا میتونم کنکور بدم??

معلم و بهداشت عمومی کلا بگم کارمندی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بخوام شعار گونه و مجازی و دل خوش کنی جواب بدم : عزیزم هیچوقت برای هیچ چیز دیر نیست میتونی انجام بدی ...

اره بخدا الان مغزم پوچ شده مشکلات روح بدو روانی ب کنار 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات