2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 87 پست
الان کلا خواستگار وجود نداره مگر تک و توک توی قشر مذهبیخودت باید زرنگ باشی بتونی یه دوست پسر خوب تور ...

همیشه  خاستگارام سنتی  بود  

دوست داشتم   مدرن  باشه  باهم  اشنا شیم بعد ازدواج 

الان دو سه نفر  بهم  پیشنهاد دوستی  دادن   چن  سری   باهاشون  چت کردم  اصلا  ازشون خوشم نیومد 

خاستگارای  سنتی  خیلی خیلی  بهتر  بودن  تا اینا خاک  تو سرم  قدر ندونستم

من مامانم خاستگار بیاد بهم نمیگ😐از خالم میفهمم😐میگ تا ۲۴سالگیت همینه‌ خودتم کسیو نگی بیاد😐🤣

اخه تا سی سالگی که برای ادم خواستگار نمیاد تایم نرمالش همون ۲۰ تا ۲۵ ۲۶ هستش دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر باید در سن 17.18 ازدواج کنه و خودشو گول نزنه که حالا وقت زیاده چون با نزدیک شدن به 30 بچه دار شدن براش سخت میشه یا ممکنه اصلا بچه دار نشه من خواهرم در سن 11 سالگی ازدواج کرد و ماشالله الان من 8 تا خواهر زاده دارم که اوناهم دوتاشون بچه دارن . خواهرم دیگه از 28 سالگی به بعد بچه دار نشد ..... به نظرم درباره گذشتش تحقیق کنید 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

من مطمعنم کسی که اینطوری باشه بعد ازدواج هم همینه چند سال این روابط متعدد داشته حالا بعد ازدواج چطور ...

ینی بنظر تو پسر خوبم هست؟

حالا اولیم نشد دومیم راضیم با این اوصاف🤣

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

الان کلا خواستگار وجود نداره مگر تک و توک توی قشر مذهبیخودت باید زرنگ باشی بتونی یه دوست پسر خوب تور ...

والا هر دوستی که من دور و برم دیدم حتی دوستیای طولانی مثلا پنج سال یا بیشتر اخر پسره رفته اونی که مامانش انتخاب کرده رو گفته 

البته کسی که بخواد بگیره تو همون سه ماه اول میاد جلو پنج سال نگهت نمیداره

اخه تا سی سالگی که برای ادم خواستگار نمیاد تایم نرمالش همون ۲۰ تا ۲۵ ۲۶ هستش دیگه

من مامانم مخالفع

میگ مجرد مونذن بهتر از انتخاب پچه گانه و نا عاقلانه و پر از حسرت جوونی نکردنه

من مامانم مخالفعمیگ مجرد مونذن بهتر از انتخاب پچه گانه و نا عاقلانه و پر از حسرت جوونی نکردنه

نمیدونم والا خودم بین این عقیده و اون عقیده موندم میخوام سرمو بکوبم به دیوار😂😂

والا هر دوستی که من دور و برم دیدم حتی دوستیای طولانی مثلا پنج سال یا بیشتر اخر پسره رفته اونی که ما ...

ولی من کاملا برعکس دیدم حتی تو همین نی نی سایت هم تاپیک هارو دنبال کرده باشی اکثرشون با همسرشون دوست بودن 

توی اطراف و اقوام و همکارا و دوستا هم الان تقریبا نزدیک ده ساله هر ازدواجی دیدم با دوستی بوده 

و ضمنا اونی که دوستی رو 5 سال طول میده معلومه هدفش سرگرمیه تکلیف رابطه معمولا سال دوم همیشه مشخص میشه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
والا هر دوستی که من دور و برم دیدم حتی دوستیای طولانی مثلا پنج سال یا بیشتر اخر پسره رفته اونی که ما ...

دقیقا دقیقااااا

خیلی معدودن و فقط تو سوشال مدیا زیادن

ولی اگ واقعی نکاه کنی پسزا هنوز همونیو میگیرن ک ماماناشون میگن

و کلا هنوز ۸۰/۸۵درصد پسرا بنظرم تابع ماماناشونم

جون بیشتر مامانا دختری ک دوست بشه رو هنوز با تفکر قدیمی ک دارن دیدشون نسبت بهشون بده

دختر باید در سن 17.18 ازدواج کنه و خودشو گول نزنه که حالا وقت زیاده چون با نزدیک شدن به 30 بچه دار ش ...

خواهرتو ابزار زاد و ولد میبینی که به هشت تا بچه داشتنش افتخار میکنی؟🙄

منم دارم خواستگارامو الکی رد میکنم الان یکی هست ولی چون فقط قیافش متوسطه به دلم ننشست مامانمم میگه ی ...

راست میگه     بخدااا    قیافشو  ول  کن   اگه خوبه  حتما  بله بگو  

من  سر این چیزا   موندم  خونع

خاستگارام  رفتن   دوست  اشنا  دختر گرفتن  بقدری  خوشبخت  شدن  که   هر روز  به خودم  لعنت میفرستم   

بیایی  ببینی   زن هاشون چ  پزی  میدن  شوهرا مثل  پروانه  دورشون میگردن   

دیگ  نمیدونن  اول اومدن  خاستگاری من  خاک  برسر  که رد کردم

بعدش   زیاد  تو این  سایت نیا   خیلی  تاثیر منفی  داره   

من  اطرافم   همه  خوشبخت  سرخوشن    

اینجا هم  از بدبختی  بدیهاش  میگن  خوشیهاشون رو نمیگن   

خاستگار  خوب  اومد  بچسب  به هیچ  عنوان  ردش  نکن  که دیگ  مثلشو پیدا نمیکنی