2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 87 پست
چ دوستی😐🤣ممکنه هم الکی باشه اسی

چرا باید الکی باشه ؟؟دوستش گفته که پسره اینجوری هست دوست پسره گفته خود پسره هم بعدا تایید کرده دیگ مخالفت نکرده یعنی اون حرفا درسته در کل من بودم به هیچ عنوان قبول نمی‌کردم 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

ب من میگه گذاشتم کناراما من مطمئن نیستمیا میگم اگه اینده بره دنبال اون کارا چی؟🥲خاستگار اگه دوس دخت ...

شوهر منم گذشتش همین بوده رابطه های کثیف دیگه 

ولی تا مطمعن نشدی قبولش نکن اذیت میشی هی فکرت میمونه  پیشش بعد ازدواج نمیتونی راحت اعتماد کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل تو خاستکارام به بهانه های بیخود رد کردم همشونم با دخترای اطرافم ازدواج کردن خ ...

منم دارم خواستگارامو الکی رد میکنم 

الان یکی هست ولی چون فقط قیافش متوسطه به دلم ننشست 

مامانمم میگه یه تایمی داره خواستگار بعدش دیگه نمیادا الکی رد نکن خیلی تحت فشارم

چرا باید الکی باشه ؟؟دوستش گفته که پسره اینجوری هست دوست پسره گفته خود پسره هم بعدا تایید کرده دیگ م ...

منم خوشم نمیاد ولی بنظرم اکثر پسرا همینن

پسر خوب خیلییی کمه

اگ همه معیارام داشته باشخ اینو‌نادبده میگیرم

باااینکه خودم سینگل ب گور شدم🤣

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

منم مثل تو خاستکارام به بهانه های بیخود رد کردم همشونم با دخترای اطرافم ازدواج کردن خ ...

الان کلا خواستگار وجود نداره مگر تک و توک توی قشر مذهبی

خودت باید زرنگ باشی بتونی یه دوست پسر خوب تور کنی و  ازدواج کنی

الان 80 درصد ازدواجا با دوستیه عزیزم

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
علاوه ب دوس دختر رابطه هم‌داشته با یه زن😞

پس بیخیال شو دوست دختر به کنار اما اینکه طرف رابطه های زیاد داشته مطمئن باش بازم میره سراغش به حرف بقیه گوش نده ک گذشته مهم نیست اتفاقا خیلی مهمه

مجرد باشی بهتر از زندگی با عذابه 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

۸۳ شمامن ۷۸ ام

خب منم بالاخره بزرگ میشم دیگه تا ابد که قرار نیست برام خواستگار بیاد از این دختراییم نیستم که خودم بتونم یکیو پیدا کنم باهاش اوکی شم

از طرفی هم هیچکس به دلم نمیشینه 

منم دارم خواستگارامو الکی رد میکنم الان یکی هست ولی چون فقط قیافش متوسطه به دلم ننشست مامانمم میگه ی ...

من مامانم خاستگار بیاد بهم نمیگ😐از خالم میفهمم😐

میگ تا ۲۴سالگیت همینه‌ خودتم کسیو نگی بیاد😐🤣

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

منم خوشم نمیاد ولی بنظرم اکثر پسرا همیننپسر خوب خیلییی کمهاگ همه معیارام داشته باشخ اینو‌نادبده میگی ...

من مطمعنم کسی که اینطوری باشه بعد ازدواج هم همینه چند سال این روابط متعدد داشته حالا بعد ازدواج چطوری باید نفر باشه !!خوب کاری کردی بخدا صبر کن آدم درستش میاد بالاخره یکی پیدا میشه اولین تجربه باشه براش 

منم سینگل به گورم ولی خوشحالم بهتر از اینه با یکی باشی که به غیر از تو با یه عده دیگ هم بوده بعدا چه معلوم که نباشع

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈