2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم همه چیز رو باور نکنیدخیلیا کلاس میدوننشو راجبش شو اف میکنن

کلاس نیست عزیزم

کلا روند و سلیقه جامعه هم تغییر کرده 

تا سالهای تقریبا 90 91 بله دوست پسر داشتن و اینا قبیح بود و معمولا هم پسر با دوست خودش ازدواج نمیکرد ولی تقریبا از همون سالها به بعد جو عوض شد واینکه دوستی داریم تا دوستی 

یک وقت هست با هر بی سروپایی بدون هدف خاص تا چهارپنج سال دوست میمونی که خب بله معلومه تهش پوچه

یک وقت هم حست با ادم حسابی وارد رابطه میشی و از همون اول هدفتون رو مشخص میکنید و توی نهایت دوسال به یه جمع بندی میرسید و نهایت عقد میکنید

پسر ازدواجی و جدی هم خیلی راحت قابل تشخیصه ولی بعضی دخترا به پالس و سیگنالهای ارسالی پسر توجه نمیکنن و نتیجش میشه شکست

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
راست میگه بخدااا قیافشو ول کن اگه خوبه حتما بله بگو من سر این چیزا موندم خونعخاستگ ...

خاستگار منم از هر لحاظ ب دلمه

فقط گذشتش ک با زن رابطه داشته

این باعث میشه سرد شم😞

من بی احترامی نکردم درسته الانم دارم میرتم تو سن 30  سال اگرم نکردم کلی حرف است  که اگ بگم خون گریه میکنی پس از زندگی من هیچی نمیدونی زندگی من پر از رنجو عذاب بود و الانم هست من از 12 سالگی انقدر رنجو عذاب کشیدم که به اندازه 10 برابر سن خودم انگار زندگی کردم و میدونم این رنجا حالا حالاها تمومی نداره هر شب سرنماز هام دعا میکنم از این بدبختی نجات پیدا کنم کارو خوبه خدا درست کنه بعد اینم بگم که من از صبح میرفتم مدرسه بعد از ظهرا میرفتم سرکار زمانیکه من رانندگی میکردم و پایه یک داشتم 15 سالم بود که پامم به کلاج نمیرسید ادمارم خوب شناختم زیر این رنجو عذابا انقدر قلبم مهربون شده که فقط خدا خبر داره حرف شماهم یه تیکه هاش درسته ولی یه تیکه هاشم ایراد داره که راهو رسمت رو کی ادامه بده  

ناراحتی و غم نداره خودتونو تو سختی نندازید اول اینکه اگ میبینید از بقیه بهتره و  اون ادمی که شما میخاین هست  درباره گذشتش تحقیق کنید و بعد به این فکر کنید کدوم کار گذشتش رو میتونید تو زندگی کنارش درست کنید بیشتر گذشته های یک انسان  قابل درست شدن هستن اوناییمکه قابل درست شدن نیستن یا دست بزن داره میتونید مهریه ای بهش پیشنهاد بدید که نتونه پرداخت کنه باور کنید اگ اهرمی در کار نباشه بیشتر مردم در یک لحظه جدا میشن مردم میگن اگ میخاد بره بزار بره که من اصلا قبول ندارم این حرف رو ببیند به کار خدا فکر کنید که چرا در دو قاره دو ابر قدرت گماشته امریکا به اسیا نمیتونه حمله کنه از ترس روسیه و روسیه به اروپا نمیتونه حمله کنه از ترس امریکا شماهم از همین روش استفاده کنید  صد در هزار جواب میده پیروز و خوشبخت باشید