2777
2789

چطوری واسہ نھایی کشوری بخونم ؟

کتاب کافیہ؟ اخہ ھمین ترم یک سوالاتمون خارج از کتاب بود ھمش:(

بعد چیکار کنم درسای تخصصی رو بیست بشم؟ رشتم تجربیہ:)

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشہ یہ راھنمایی کنی لطفا من تازہ امدم دھم تجربی و کلی افت تحصیلی داشتم تو این مدت

به صورت سوال و پاسخ نخون، متن کتاب بخون به صورت مفهومی، نمونه سوال زیاد حل کن، تمرینای خود کتابم فول باش

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

من کنکوری پارسالم ، ببین یه آموزش قوی خیلی میتونه بهت کمک کنه اگه کلاسای مدرسه خوب نیست کلاسای بیرون برو و درسا رو عمیق و مفهومی بخون و کلی هم تست بزن ازش ، بعد از همه این مراحل شب امتحان های نهایی بله کتاب رو بخونی کافیه ولی بعدش هم حتما نمونه سوال های سالای پیش رو حل کن ، منظورت از مطالب خارج از کتاب چیه؟ چون بعضی از سوالای نهایی هم مستقیما توی کتاب گفته نشده و در واقع استنباطی از کتابه

من کنکوری پارسالم ، ببین یه آموزش قوی خیلی میتونه بهت کمک کنه اگه کلاسای مدرسه خوب نیست کلاسای بیرون ...

مرسییی🍓🥑

مثلا یہ سوال واسہ ریاضی یازدھم بود اوردن تو امتحان ترم ۱ ما

بعد یہ سوال دیگہ ببخشید کتاب تست دارم ولی تست رو از الان شروع کنم یا تابستون؟اخہ خیلی سرم شلوغہ و ھنوز بہ کتاب درسی مسلط نیستم کہ بخوام تست بزنم:(

...
مرسییی🍓🥑مثلا یہ سوال واسہ ریاضی یازدھم بود اوردن تو امتحان ترم ۱ مابعد یہ سوال دیگہ ببخشید کتاب تس ...

آهان اوکی فهمیدم آره دبیرای ما هم ممکن بود از این سوالا بدن ولی توی نهایی صفر تا صد از کتاب و تمرینات کتابه ، یکی دو نمره سوال مفهومی هم همیشه داره که باید تست و نکات ریز کتاب رو بلد باشی تا بتونی جواب بدی ، ببین تستای آسون و متوسط زدن خودش یه بخشی از آموزشه و از طریق اونا میشه به کتاب و مطالبش مسلط شد ، اگه تست نزنی و نمونه سوال حل نکنی یادگیریت ناقص میمونه ، توی سوال هست که تو متوجه ایراداتت میشی و وقتی پاسخنامه رو میخونی و گره ذهنیت برطرف میشه اون مطلب رو یاد میگیری ، بعد از خوندن یه مبحث حتما حداقل ۲۰ ۳۰ تا تست به صورت آموزشی بزن تا برات تثبیت بشه اون مطلب 

آهان اوکی فهمیدم آره دبیرای ما هم ممکن بود از این سوالا بدن ولی توی نهایی صفر تا صد از کتاب و تمرینا ...

این تستای آموزشی ات باید از یه کتاب آسون یا متوسط رو به پایین باشه معمولا کتابای خیلی سبز همچین حالتی داره