2777
2789

خب برو باهاشون

منکه همه جا با بچه میرم

فقط منتظرم دعوت بشم😂

کیف میده

اصلا این درگیری و کشمکش ها جذاب میکنه رفت و آمد رو

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستورانایی که تخت و آلاچیق دارن برید بچه ها راحت باشن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
اره دقیقا خیلی خستم از نظر روحی احتیاج به تفریح دارم ک با دوتا بچه نمیشه

اگر همسرت همراهی میکنه و اعصابش خوبه باز کارت راحته

بعضی آقایون درک نمیکنن

من پسرم ۱۶ ماهشه سفر رفتم باهاش قبلش با شوهرم را کردم کمکم کنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خواهر رستوران چیه دیگه

من تو خونه خودمم نمیفهمم غذا چی میخورم 

مهمونی نمیرم به خاطر بچه م

فقط باید راه برم دنبالش 

سفره که میندازن که نگم برات

والله من که با یه بچه قید همه چیزو زدم تا یکم بزرگتر شه 

شما اگر بچه هات آرومن شاید بتونی ببری 

مثلا ببین تو خونه چطوری ان

خواهر رستوران چیه دیگهمن تو خونه خودمم نمیفهمم غذا چی میخورم مهمونی نمیرم به خاطر بچه مفقط باید راه ...

دقیقا همینطورم قید همه‌چی زدم مهمونی هم نمیرم نمیشه بخاطر همین میگم پوسیدم خسته شدم چون هرجا برم باید بدوییم دنبالشون

جایی ندارم بزارمشون اخه پیش هیچکسی نمیمونن

بستگی داره ب بچه بعضیاشون بازیگوشن😍بعصیاشون ارومن😍

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

دقیقا همینطورم قید همه‌چی زدم مهمونی هم نمیرم نمیشه بخاطر همین میگم پوسیدم خسته شدم چون هرجا برم بای ...

کاملا درکت میکنم

من مشکلی با دویدن دنبالش ندارم 

با طرز نگاه بقیه مشکل دارم

یا با نگاهشون میگن چرا اومدی تو ک بچه ت نمیشینه

یا میگن حساسی بیا بشین ولش کن بلند نمیشن یکم نگه دارن کمک من

من که قید همه چیزو زدم خواهر حتی خونه مامانم ده روز یه بار میرم چون کاملا از دست من خارج میشه