2777
2789
عنوان

زشت بودنم آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
دماغ قوز دار قشنگه من خوشم میاد

آره خیلی ها دارن

چه کوچیک باشه مثل مارگو رابی و هیلی بیبر

چه بزرگ مثل لیدی گاگا و تیموتی 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار کن ،پول دربیار یه ساله همه رو عمل کن

رفتم داروخانه ها کل شهر برا کارآموزی نخاستن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
آره خیلی ها دارنچه کوچیک باشه مثل مارگو رابی و هیلی بیبرچه بزرگ مثل لیدی گاگا و تیموتی

من خوشم میاد شوهرم یه کوچولو بینی اش قوز داره دلم ضعف میداره نگاش می کنم خودش میگه دعوا کردم شکسته 🤣🤣🤣

به اون خدای بالا سر قسم دختر سبزه دیدم صورت پر جوش و چاق تحصیلات دیپلم صنایع شیمیایی ، شوهرش متخصصه ...

نه من اتفاقا لاغرم ۳۸ کیلوام دانشگاهم میرم. اما دوس نمیشه کسی باهام

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
به اون خدای بالا سر قسم دختر سبزه دیدم صورت پر جوش و چاق تحصیلات دیپلم صنایع شیمیایی ، شوهرش متخصصه ...

ببین به چشم شوهره قشنگ میاد 

من به نظرم شوهرم قشنگ ترین مرد دنیاست ولی هر وقت اینو بگم دخترام مسخره می کنن می خندن هی میگن وااای بابا که خیلی زشته 😐

منم فکر میکنم قشنگ نیستم

بعد بخاطر همین ی پسر اصن جواب ادمو نمیده مگه نه ینی انگار نمیبینن یا مسخره میکنن

رفتم داروخانه ها کل شهر برا کارآموزی نخاستن

ببین دنبال کار پاره وقت باش بالاخره پیدا میشه ،چاره ات همینه

سنیم نداری

اینم که میگم عمل کنی نه واسه پارتنر، چون حس میکنم حس خوب نداری وگرنه با هر قیافه بالاخره ادم پیدا میشه

ببین دنبال کار پاره وقت باش بالاخره پیدا میشه ،چاره ات همینهسنیم نداریاینم که میگم عمل کنی نه واسه پ ...

پس چرا همه انگار از من بدشون میاد مسخره میکنن جواب نمیدن

نه من اتفاقا لاغرم ۳۸ کیلوام دانشگاهم میرم. اما دوس نمیشه کسی باهام

خوب لاغری که الان مد شده این یک 

بعد غصه ی دوست نخور بی ارزش ترین غصه ی دنیاست دوست می خوای اول خدا بعد خودت بعد فامیل درجه ی یک ات

ببین به چشم شوهره قشنگ میاد من به نظرم شوهرم قشنگ ترین مرد دنیاست ولی هر وقت اینو بگم دخترام مسخره م ...

شوهرت انسان باشه وقتی دهن باز می‌کنه سرت بالا باشه اخلاق و خانواده داشته باشه کافیه بقیه هرچی لگن باد هواستتتت...این همه تاپیک خیانت با چند سال سابقه دوستی و زیبایی تهش چی