2777
2789
عنوان

بنظرتون من بین و عموم و همسرم باید چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 58 پست
چجوری حق با همسر شد کاری ندارم‌پشت همسرش باشه یا کلن خودشو دخالت ندهولی حقی بخوایم صحبت کنیم انگار ک ...

عزیزم عموم گفته نمیدم چخبر میزاشتم سر راه یکی مفتی درستش میکرد برام کلا حرف مفت زیاد میزنه شوهرم داره ماهی ۱۵ میلیون کرایه مغازه میده خب نمیشه ک اون دستمزد نمیگیره ولی پول قطعه رو باید بگیره

چکار کنم من همیشه همین خودشم بی پول نیست کارمند خیر سرش

میدونی عموت چرا اینطوری رفتار میکنه چون بشدت ساده ای...یعنی چه چیکار کنم و عمومه و فلان..تشر بزن بهش یکلام بگو شوهرم پول وسیله داده تواین گرونی ماهم نمیرسونیم اگه لباسشوییو میخای پولو بده بردار ببر..ی کلام.

بقیه گفتن منم بگم؟که پشت شوهرت باش لطططططفا

مثل شوهر احمقه من نباش که منو به خانواده و خاله هاش و فامیلاش فروخته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من درست کرده نه عموم..‌.خب میگم بهش اول میگفتی هزینه اینقدر میگ گفتم ولی عموت الان میگ پول نمید ...

اگه گفته نمیدم ک کلن کنسله همچی زنگ زد بگو قطعات هزینه میخواد 

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

چکار کنم من همیشه همین خودشم بی پول نیست کارمند خیر سرش

خوب به بابات مامانت بگو بهش بگن اگ قبول نکن شوهرت لباسشویی قطعه ی که خریده باز کنه همون قبلی ببنده بهش بدع 

خوب به بابات مامانت بگو بهش بگن اگ قبول نکن شوهرت لباسشویی قطعه ی که خریده باز کنه همون قبلی ببنده ب ...

مامانم صد بار میگ از اینا دوری کنید منم ب شوهرم گفتم میگفتی نمیتونم درستش کنم بهونه میاوردی میگ خودش اومد تو مغازه 

مامانم صد بار میگ از اینا دوری کنید منم ب شوهرم گفتم میگفتی نمیتونم درستش کنم بهونه میاوردی میگ خودش ...

اگ نمیشه کاریش کرد بگو یه قطعه ای که اندازه همون دوتومنه بازکنه بهش بده

اگ نمیشه کاریش کرد بگو یه قطعه ای که اندازه همون دوتومنه بازکنه بهش بده

اینقدر بدم میاد ازشون عمدا میان کاراشونو پیش ما انجام بدن ک پول ندن وگرنه فکر کردی خیری دارن برامون عموم واقعا گوش بر 

عزیزم عموم گفته نمیدم چخبر میزاشتم سر راه یکی مفتی درستش میکرد برام کلا حرف مفت زیاد میزنه شوهرم دار ...

اره پول قطعه رو باید بگیره نهایت بخواد لطف و اقایی کنه دستمزد کمتر بگیره

عموت گفته نمیدم کار بدی کرده

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

بگو عموجان شوهر من برای اون جنسی که روی ماشینتون گذاشته پول داده مجانی که نبوده حالا شما انتظار داری ...

دستمزد نگرفته بخدا فقط گفته پول قطعه رو بده میگ گفته نمیدم چخبر دو میلیون 

چجوری حق با همسر شد کاری ندارم‌پشت همسرش باشه یا کلن خودشو دخالت ندهولی حقی بخوایم صحبت کنیم انگار ک ...

عموش گفته کلا پول نمیدم 

عزیزم در مهربونی شما شکی نیست 

اما وضعیت کشوزمون جویکه ک بزور بخور نمیر در میاد و مردا کلیی کار میکنن وخسته میشن پس حقشون این نیس ک پولشون و ندن 

بعدم بنظرم چه مرد چه زن باید پشت همسرش باشع

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬