2777
2789
عنوان

بنظرتون من بین و عموم و همسرم باید چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 58 پست
عموش گفته کلا پول نمیدم عزیزم در مهربونی شما شکی نیست اما وضعیت کشوزمون جویکه ک بزور بخور نمیر در می ...

از حرفای پشت گوشی سردرد گرفتم بدرد چ میخورن نگا مردم جا داشت بگم عمو جان خودتم من ازدواج کردم بدرد هیچی نخوردی و هیچ کادویی بهم ندادی ا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حواست باشه بخاطر عمو زندگیتو به طلاق نکشونی خدایی نکردهدوست من سر اختلاف شوهرش و داییش طلاقش داد شوه ...

من طرفداری نمیکنم اتفاقا بهش گفتم من گفتم وسیله ازش نگیر تو ک انجام دادی الانم خودت پاسخگو باش چرا داره منو میاره وسط

عموش گفته کلا پول نمیدم عزیزم در مهربونی شما شکی نیست اما وضعیت کشوزمون جویکه ک بزور بخور نمیر در می ...

اره گفته نمیدم کار عموش بد و اشتباهه

بالا گفتم‌پشت همسرش باشه 

ولی ای کاش وقتی همسرش رفته بود لباس شویی ببینه همونجا میگفت فلان قدر هزینشه باید قطعات بخرم اگه داری بزن بکارتم منم بخرم وگرنه خودم ندارم

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

گناه داره اونم خواسته ثواب کنه بعضیا خیلی عوضی هستن سو استفاده گر

عموم همش چشمش دنبال مال مردم فقط منم منم میکنه یبارم یخچالش رو درست کرد پول نداد خب نمیشه ک پدر خودم ی کاری از شوهرم بخواد اول پولو میده بعد کار اما این اشغال شرف منو برده

اره گفته نمیدم کار عموش بد و اشتباههبالا گفتم‌پشت همسرش باشه ولی ای کاش وقتی همسرش رفته بود لباس شوی ...

خودش ماشین آورد تو مغازه قشنگ شوهرم تو عمل انجام گرفته قرار داد

خب دست نمیزد میگف کار من نیست بلد نیستم اگ ول کرد اونم دست نمیزد بهش برا دفه دیگ حواستون باشه دست نزنید

میدونی عموت چرا اینطوری رفتار میکنه چون بشدت ساده ای...یعنی چه چیکار کنم و عمومه و فلان..تشر بزن بهش ...

شوهرم گفت تو دیگ جوابش نده چند بار زنگ زد جواب نداد تازه بهش پیام دادم عمو جان مسائل کاری خودتون حل کنید منو دخالت ندین

ای بابا ملت چکارا انجام‌میدن

تو خودتو دخالت نده بزا شوهرت هر تصمیمی میگیره همون کارو انجام بده جواب عموتم نده

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

خب دست نمیزد میگف کار من نیست بلد نیستم اگ ول کرد اونم دست نمیزد بهش برا دفه دیگ حواستون باشه دست نز ...

بخدا نمیدونستم یعنی دلم میخواد سر شوهرم دو نصف کنم یبار بهش گفتم عزیزم برای فامیل من کاری نکن همه مفت خورن بخدا پدر شوهرم بیار رفت برا خالم کار کرد سفید کرد ی قسمتی رو براش یک روز کامل هیچیییی بهش ندادن اون بدبخت هم چون منو دوست داره هیچ وقت ب روم نیاورد 

ب همسرت بگو قطعات رو باز گنه ماشینو همون‌طور خراب پس بده با عموت هم قطع رابطه کنید مردم تو این وضع ا ...

اصلا ارتباطی نداریم دو خیابون فاصله دارم باهاش سالی یکبارم نمیرم خونش اما خودم معلم بچشم بدبختی هر روز میبینمشون تو مدرسه تففف

ای بابا ملت چکارا انجام‌میدنتو خودتو دخالت نده بزا شوهرت هر تصمیمی میگیره همون کارو انجام بده جواب ع ...

الان بهم زنگ زد گفت بهش گفتم بیا ببرش تو نمی‌خواد ناراحت بشی ولی من واقعا از رفتار زشت عموم ناراحتم