2777
2789

سلام خانما یه سوال حیاتی و خیلی مهم دارم اگ کسی اطلاعاتی داره و میدونه ممنون میشم جواب بده 

من یه مدت پیش چک داشتم مجبور شدم النگو طلامو بفروشم و یه النگو نقره ابکاری طرح خود النگوم سفارش دادم و سایزش ۲ به نظرتون ببرم بیرون کوچیکش میکنن میخوام سایز ۱ بشه ک بره زیر اون یکی النگوهام تا مشخص نشه ...

چون متاسفانه پیجی ک ازش خرید کردم سرم کلاه گذاشت و یکم فرق داره با النگوهای دیگم

به این سایتم زیاد وارد نیستم اگ کسی اطلاع داره کمکم کنه خواهشا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره میشه ولی وزنش کم میشه

بعد پیجی که ازش خرید کردم عکس النگو طلا گذاشته بود منم دیدم گفتم خوب دیگ جفت همینایی ک دارمه سفارش بدم کلی بهش گفتم من دارم قرض میکنم ک اینارو بخرم (چون گفت تکی هم فروش نداریم حداقل سه تا یی باید بگیری ) یه وقت مشکل نداشته باشه الان دستم رسیده میبینم با عکسش فرق داره سایزش ۲ و ۱ نیس هر چ پیام دادم جواب سر بالا داد