2777
2789
عنوان

چرا مامانم قدر زندگی ک داره نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف زدین ببینین مشکلش چیه؟ با تو هم همینجوریه یا فقط با بابات؟ اگه فقط با بابات اینجوری باشه، حتما بابات در گذشته یه کاری کرده که مامانت باهاش اینجوریه. اما اگه با تو هم اینجوریه ، مشکل از مادرته. در هر دو صورت باید دوتاشون برن مشاور.

وضعشون خوب نیست بابامم کمکشون میکنهولی مامانم میگه حق نداری برای مادر خودت چیزی بخری

مادرتو راضی کن یه روانپزشک بره

یموقع با یکی دو تا قرص ازین رو به اون رو میشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
یعنی عمدا دست و بینیتو شکونده؟؟!!

آره

با داداشم بازی میکردیم میگفت اروم بازی کنید گوش ندادم دستم رو شکوند اون موقع فقط ۵ سالم بود

مادربزرگم هردفعه یادش میاد گریه میکنه

فقط موندم مامانم چرا اینقدر بی رحم بود

دماغمم همینطور شکوند

ی زخم دیگه هم رو صورتم دارم ک بعد از سالها لیزرش کردم جاش نرفت ک نرفت

محاله روزی ک جلو اینه ببینمش و یاد اون روز نیوفتم...

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

کلا برای کسی که خیاطی بلد نیست میخواد یاد بگیره

همون خونگی که گفتم 

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بابات سوری بره درخواست طلاق بده،بگه خسته شدم از دستت مامانت تلنگر میخوره

بابام فکر اینده ی منو میکنه

وگرنه تا الان زن دوم گرفته بود یکم رنگ آرامش ببینه

باهاش حرف زدین ببینین مشکلش چیه؟ با تو هم همینجوریه یا فقط با بابات؟ اگه فقط با بابات اینجوری باشه، ...

با من و داداشم و حتی خواهر ۷ سالم🙂

آرهبا داداشم بازی میکردیم میگفت اروم بازی کنید گوش ندادم دستم رو شکوند اون موقع فقط ۵ سالم بودمادربز ...

عزیزم ببخشید میپرسم ولی تو مخیلم نمیگنجه واقعا چجوری دستتو شکوند؟بچه پنج ساله دردش نمیگیره؟بنظرم حتما دارو مصرف کنن مادرتون،شاید با یه قرصی خوب بشن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
با من و داداشم و حتی خواهر ۷ سالم🙂

منم مامانم عصبیه،بابام شدیدا مهربونه ومرد خوبیه که حتی صدا بلندشم نشنیدیم ولی بابام همیشه میگه هر کی جای من بود همون ماه اول از مامانت جدا شده بود،بشدت عصبی و زودجوش و همممش از کاه کوه میسازه و روده دراز و کلا دنبال دعواس

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
آرهبا داداشم بازی میکردیم میگفت اروم بازی کنید گوش ندادم دستم رو شکوند اون موقع فقط ۵ سالم بودمادربز ...

وای متاسفم عزیزم🥲 حتما باید ببرید پیش روانشناس. اون حتما بعد از کلی مشاوره، ارجاع میده به روانپزشک که براش قرص بدن. 

عزیزم ببخشید میپرسم ولی تو مخیلم نمیگنجه واقعا چجوری دستتو شکوند؟بچه پنج ساله دردش نمیگیره؟بنظرم حتم ...

خیلی کتک میخوردیم ازش 

وقتی عصبی میشد نمیفهمید چطور میزنه

بین کتک هاش دستم و دماغم رو شکونده بود

دکتر هم نبرد

دیگه مادر بزرگم منو میبره پیش همین خانمهای ک تو خونه ماساژ میدن ک حداقل  جا بندازه دستم رو

پیش مشاور رفته تا حالا؟ اصلا قبول داره که رفتارش ایراد داره؟

ن نمیاد مشاوره

اصلااااا رفتارش رو قبول نداره

نصیحتشم ک میکنم

میگه زندگی خودمه همینه ک هست به تو چ