نخونده قضاوت نکن ،من دزد نیستم فقط سوزوندنم که این کار زده به مغزم. شوهرم اینا دوتا هستن ،یعنی خودشو آبجیش. مادرشوهرم هرچی که دارن رو واسه دخترش خرج میکنه.برا ما هیچیییی. الان نامزده خواهرشوهرم هم جهیزیه میلیاری میخره براش همم کلی طلا. برا ماهم خرج کردن ها به موقعش ولی تا این حد نه ،هم اینکه هرچی برا من میگرفتن بهترینشم واسه دخترشون هم میگرفتن .حالا از وقتی ایشون نامزد کرده به جفت جوراب واسه ما نگرفتن. زایمان کردم یه طلای کوچیک هم واسه دخترم نگرفتن .یه انگشتر خیلی ریز و ضعیف واسه من که اونم شکست انقدر ظریف بود.درحالی که به دخترش هی طلاهای گرون میگیره درحالی که وظیفش نیس چون جهیزیه میلیاردی میگیره.کلا پولشون زیاده و برا همه چی زیاد خرج میکنن ،پدرشوهرم سه تا حقوق داره کلی اجاره میگیرن دخترشونم کارمنده.اینارو گفتم بدونین که اون انگشتر ده میلیونی هیچی نیس براشون،برا ما دوس ندارن خرج کنن. الان دیدم رفته باز یه سرویس واسه دخترش گرفته ،از حرصم میخوام برم اونو بدزدم.تو یه ساختمونیم نظرتون چیه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب پول خودشونه به هر کسی بخوان می تونن بدن شما هم به وقتش کمک کردن و خواهند کرد اگه نیاز داشته باشید لطفا به جای نشستن و فکر کردن به این چیزا کیفیت زندگیتون رو بالا ببرید خودت رو سرگرم کن و زندگیت رو الکی به فنا نده
😐بعضی وقتا میگم حیف این خانواده ک عروس قدر نشناس گیرشون اومده الان از اون لحظه هاس .....خدایا ما اگر خانواده همسرمون تا همین حد هم هوامونو داشتن رو سرمون میزاشتیم
ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم، ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃