2777
2789
عنوان

میخوام برم طلای خواهرشوهرمو بدزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4213 بازدید | 149 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پول خودشونه به هر کسی بخوان می تونن بدن شما هم به وقتش کمک کردن و خواهند کرد اگه نیاز داشته باشید لطفا به جای نشستن و فکر کردن به این چیزا کیفیت زندگیتون رو بالا ببرید خودت رو سرگرم کن و زندگیت رو الکی به فنا نده

😐بعضی وقتا میگم حیف این خانواده ک عروس قدر نشناس گیرشون اومده الان از اون لحظه هاس .....خدایا ما اگر خانواده همسرمون تا همین حد هم هوامونو داشتن رو سرمون میزاشتیم 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
نمیگم برا من بخرن. برا پسرشون و نوه شون هم یه جفت جوراب میخریدن درمقابل طلاهای اون..بابام برامن خیلی ...

ب ولای علی اگ جوراب ک نه لباسم‌میخریدن بازتایپیک میزدی برای دخترشون طلاخریدن براش نوشون پسرشون ی دس لباس بی ارزش‌اوردن.

اگر جا خانواده شوهرت بودم

مهریه تو شده گل ریزون میکردم

با اسنپ میفرستادم از جایی که برگشتی

بفرما عروس بیار خرجش کن دو روز بعد مالک همه چی میشه

زنگ بزن خانواده ت کمبودهات جبرانن کن

دست از سر اون دختر بردار ان شالله تو ازدواجش گره نندازی

به توچه مال خودشه میخوان آتیشش بزننتو دخترو با عروس یکی میبینی چقدر بعضی از عروسا پرروان تو مسائل خا ...

وای بخدا من موندم خواهرمن یبار خانواده شوهرش دعواشون بدون ی کلمه حرف اومد خونه هیچی نگفت. 

یکی میخاد مال اموالش آتیش بزنه یکیم بده بچش 

خیلیم خوب میکنن ب تو نمیدن انقد پررویی جا مادر شوهرت بودم ی هزاری نمی‌دادم بهش میدادم داماد و دخترم بخورن

چ بی شخصیت