2777
2789
عنوان

میخوام برم طلای خواهرشوهرمو بدزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4222 بازدید | 149 پست
عزیزممممداری میگی تویه ساختمونیم..احتمال دادم که ی واحد رو هم دادن به پسرشون که شوهر شماس..اگه اینطو ...

دقیقا میخواستم اینم بنویسم 

آخه به بعضیا هرقدر بیشتر بدی طلبکارتر میشن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو که داری مزخرف میگی تا اعصاب کاربرا رو‌ داغون کنی

خیلی بی منطق😂

البته حسادت میتونه اینجوری وجود ادم واتیش بزنه 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دختر یه خانوادم قطعا که برای من وظیفه بیشتری دارن خرج کنن تا دختر یه خانواده دیگه♥️

عروس خانواده اییم بشم مشکلی با این قضیه ندارم

جهیزیه هم داده باشن بازم دخترشونم و دختر پشت پناهش پدر مادر خودشه بعدش که موروثی به پسر بیشتر میرسه باید هواشو بیشتر داشته باشن

خوب باش ولی ساده نه🎀

اسی حالا خوبه خواهر شوهرته یعنی دخترشونه حتما پسره پولداره میخوان دخترشون سربلند باشه جلو خانواده شوهرش حتما بوقتش برای شماهم انجام دادن حالا نوبت دخترشونه 

ولی فکرشو کن جاری داشتی بین شما و جاریت فرق میزاشتن 

الان میخوای دزد بشی اونموقه حتما قاتل میشدی 😀

بیخیال توجه نکن چون اونا پول خودشونه و برا هرکی که بخوان خرج میکنن اینجوری خودت اذیت میشی

به پدرتون بگین برای شماهم بخره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جریان گروگان گیری ۲۹ ماهه خونواده رشتی رو فهمیدی؟از این روانیای دزد حسود خیلی هستن و ما حواسمون نیست ...

چیه داستان

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

هميشه اعتقادهم از جاي چشم و دل سير دختر بگير.

شما مشخصه توي خانواده اي بودي ك بهت نرسيدن

و چشم دل سير نيستي

وگرنه خودت ميگي به موقع بهت دادن

الانم ك توي خونشوني!😅

شوهرت تخم دو زرده ك نكرده 

حتما ديدن دلت كوچيكه و حسودي و قدردان نيستي

ك بعت چيزي نميدن

💕

وای بخدا من موندم خواهرمن یبار خانواده شوهرش دعواشون بدون ی کلمه حرف اومد خونه هیچی نگفت. یکی میخاد ...

عروسا خیلی پر توقع شدن 

توقع دارن خانواده شوهر سرویس طلا ۱۰۰ گرمی بهشون بدن...کلیشونم بفروشن بدن اینا بخورن 

یکم مه پدرشوهر مادرشوهر زمین گیر میشه گردن نمیگیرن میگن من که دخترش نیستم دخترش نگه داره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲