2777
2789
عنوان

میخوام برم طلای خواهرشوهرمو بدزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4222 بازدید | 149 پست

نکن اینکارو..پشیمون میشی دختر..فرداروزبفهمن کارتوئه.. نمیگن از لج رفتی ورداشتی که...میگن عروسمون دزدی کرده..اونوقت همین زندگیتم به هم میخوره..

دیگه شوهرتم بهت بی اعتمادمیشه..بیخیال شو..هرچقدرداری توزندگیت خداتوشکرکنم

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
وای نکنی ها بی آبرو میشی زندگیت بهم میریزه

دقیقا

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خودت بده می شی وقتی بعهمن عابروت می ره یعنی حاضری انگ دزد تو پیشونیت بخوره ، مال ما رو خوردن ارث مون رو کشیدن بالا ، ی هلهوچ هم خرجمون نکردن واگذرشون کردم به خدا حالا تل حدوی برای شما هم  کردن ،  جهیزی رو پدرشوهرت نی خواد بده یا داماد 

این مشکل تو، تو فرق گذاشتن مشکل همه س

ولی ما به همچین کاری فکر نمی‌کنیم 

مادر شوهرم هیچ چیزی برای شب یلدای من در نظر نگرفته بود 

جاریم که با خودم نامزد بود رفته بود یه کیک هندونه کوچیک یه دیس میوه و یه ظرف کوچیک پایه دار فندق و گردو با پوست ریخته بود با یه هندونه آوردن بدون طلا

یعنی مادرشوهرم هیچی نخریده بود 

ولی برای خواهر شوهرم انگشتر طلا 

با کلی وسایل براش پیرهن چهارخونه پشمی و همسرش یه پیرهن برده بود 

پدر و مادر دو طرف هیچ‌ وظیفه ای واسه خرج کردن ندارن اونایی هم که خرج میکنن لطف میکنن

خواهر شوهر شما هنوز دختر خونس وظیفشونه 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

خب الان طلاهاشو برداری میخوای چیکارشون کنی بخوای بری بفروشی که یهویی پول میاد توی حسابت شوهرت شک‌ میکنه بهت بعدم آبروت میره .. بجاش طلاهارو بردار بریز توی چاه دستشویی هیچکی هم نمی‌فهمه. حداقلش طلاها به تو نرسه به دخترشم نمیرسه ..😈😈😈😈😈

مطلب فان بود نریزین سرم لطفا😇😅

با این حرف ها سعی نکن خودتو دلداری بدی. 

اینکه یک مادر چه هزینه هایی برای دخترش می‌کنه هیچ ربطی به شما نداره. 

خودت رو گول نزن و برای خواسته هات خودت تلاش کن. انقدر به دست دیگران نگاه نکن…

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
عروس رو با دختر مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ تو هم به بابات بگو بهت بده حسادت نکن

نمیگم برا من بخرن. برا پسرشون و نوه شون هم یه جفت جوراب میخریدن درمقابل طلاهای اون..بابام برامن خیلی کرده صخبت بابای من و عروس و دختر نیست. صحبته اینه که بین پسر و دخترشون فرق میزارن

با این حرف ها سعی نکن خودتو دلداری بدی. اینکه یک مادر چه هزینه هایی برای دخترش می‌کنه هیچ ربطی به شم ...

صحبت اینا نیس .صحبت اینه که بین پسر و دخترشون فرق میزارن 

نمیگم برا من بخرن. برا پسرشون و نوه شون هم یه جفت جوراب میخریدن درمقابل طلاهای اون..بابام برامن خیلی ...

باز هم به شما ارتباطی نداره روابط مادر و فرزندی اون ها! 

شما جایگاه خودت رو بشناس و وارد مسائلی که بهت مربوط نیست نشو. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
خودتو با دخترش مقایسه نکن بچه شه براش عزیزه دوست داره اصلا همه چیزو بده بهش از شما نمیخواد اجازه بگی ...

راست میگی بچشه .پس پسرش چی.اون بچش نیست؟ صحبت از این قراره که بین پسر و دخترشون اینقد فرق میزارن