2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1386868 بازدید | 76520 پست
مرسی یهاجونی😘یکی دو ق ارد، چقدر کاچی میده؟چقدر روغن بریزم؟

عزیزم 

من خودم تنها می خورم  ۳ تا قاشق میزنم

مال من ی ادویه هس چند 

مدل دارو گیاهی  مغزیجات آسیاب شده 

من از ی پیچ خریدم راضیم

تو بازارم هست

بهش میگم ادویه کاچی

دیگه اینو تو روغن قشنگ تفت ش میدی روغن محلی می زنی

آب رو کم کم اضافه می کنم ک ی دست شه گلوله گلوله ی نشه

نبات هم می زنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو فرهنگ ما خیلی مهمه دختر از سمت خانواده خودش حامی داشته باشهخدارو شکر که شوهرت خوبهولی هستن یه سری ...

دقیقا....خونواده ی شوهرم فک میکنن من بهترین خونواده رو دارم🤦به همسرم همیشه میگن خوش به حالت🤦 

آره همسرم خیلی فهمیدست چون عین خودم آسیب دیدست درک میکنه🥺 نه فدات شم تو چرا کاری نکردی که نیاز به عذر خواهی نیست 🫂من خودم سر صحبت رو باز کردم🫂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا....خونواده ی شوهرم فک میکنن من بهترین خونواده رو دارم🤦به همسرم همیشه میگن خوش به حالت🤦 آره ه ...

بیا بغلم 😘😘😘

عوضش ما  مادرایی خوبی برای بچه هامون می شیم

در عوض تمام محبتهایی که ندیدیم عاقلانه محبت کنیم

حداقل دلمون خوشه ما اون اشتباه هارو تکرار نمی کنیم 

دقیقا....خونواده ی شوهرم فک میکنن من بهترین خونواده رو دارم🤦به همسرم همیشه میگن خوش به حالت🤦 آره ه ...

پاییز، من مادر مهربونی میبینم با عمق وجودم دعا میکنم سالهای سال زنده باشه و بچه هاش از وجودش لذت ببرن 

اینقدر لذت میبرم مادرای مهربونو میبینم اگه بتونم حتما به بچه هاشون میگم قدر مادرتون رو بدونید

اونا چون همیشه محبت دیدن براشون عادی شده شاید یادشون بره ابزار خوشحالی کنن

من بهشون یاداوری میکنم 

پاییز، من مادر مهربونی میبینم با عمق وجودم دعا میکنم سالهای سال زنده باشه و بچه هاش از وجودش لذت ببر ...

دقیقا...من دوست دارم کامل حذفش کنم چون روانمو بشدت آسیب زده چند روز پیش در حد جنون شده بودم 

بیا بغلم 😘😘😘عوضش ما مادرایی خوبی برای بچه هامون می شیمدر عوض تمام محبتهایی که ندیدیم عاقلانه محب ...

🥺🥺🥺🥺🫂🫂🫂🫂🫂😘😘😘تلاشمو میکنم و برای اینکه پسرام آسیب نیینن ازش بیشتر فاصله میگیرم اسمش میاد بهم میریزم....

در حدیه که پسرم تلفنی هم باهاش حرف نمیزنه چیزی نمیگه ها ولی مشخص هست از خونوادم خوشش نمیاد بچه...همیشه از من از بابام میپرسه چون همیشه از بابام حرف میزنم فهمیده بااون رابطم خوب بوده

با این همه وسیله خوشمزه، یه کیجا شمالی مگه بد میپزه؟یه کم انگیزه بدین منم کاچی درست کنمتا حالا درست ...

فدات شم😍😍😍😍😍😍 هر وقت سرت خلوت بود بگو هی بهت بگیم که درست کنی😍 دوستام میگفتن فقط با کره و روغن ونمک وآرد درست میکنن....یکیشونم گفت یکم پودر مغزیجات ونبات میریزم وکره وآرد. ولی راحته‌.من خودم تاحالا کاچی نخورده بودم آخر اینی هم که درست کردم اسم کاچی رو داره فقط🤣🤣🤣🤣🤣