2777
2789
عنوان

تو اتوبان داشتم میومدم یکی بهم حمله کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا وایسادی میزدی زیرش میرفتی شاید یه جا رفتی رو دستش داشت تصادف میکردحتما ببر اگاهی اینقدر نا امنی ...

من میگم حمله کرد اومد سمت ماشینم معلوم نیس اگه در قفل نبود چیکار میخاس بکنه چه بلایی سر منو بچم میومد

من میگم حمله کرد اومد سمت ماشینم معلوم نیس اگه در قفل نبود چیکار میخاس بکنه چه بلایی سر منو بچم میوم ...

یک فیلم دیدم از حمله با چند ماشین و موتور تو جاده به اتوبوس 

شاید دزد بوده 

چه اتوبان خلوتی  هیچ کس نبود؟

نمیدونم تا حالا برام پیش نیومده بود

تو اینستا دیدم دوربین پمپ بنزین ضبط کرده بود یه موتوریه اومد بنزین بزنه از اون ور یه ماشین پیچید جلوش که نتونه موتورش رو حرکت بده موتورش هم از اون گرون ها بود سه نفری ریختن سرش زدنش صاحب موتور فرار کرد دو نفر دیگه یکی موتور رو برداشت اون یکی ماشین رو رفتن

یبار یه روانی همینطوری کرد براما 

پیچید جلومون تو اتوبان بعد هی سرعت کم میکرد شوهرمنو اذیت میکرد بعد اومد جلومون ترمز کرد دست تکون داد بیا کنار شوهرمم رفت کنار انقدر التماسش کردم تا گازشو گرفت رفت و منتظر نموند اونا پیاده شن 

با دوتا بچه کل تنم میلرزید بعدا بهش گفتم اون دیوونه بود تو چرا زدی کنار با طرف درگیر شی چاقو دربیاره من بدبخت شم با دوتابچه کنار اتوبان

من همیشه بیرون رفتنی ایه الکرسی میخونم اون به دادم رسید وگرنه بدبخت میشدم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
یبار یه روانی همینطوری کرد براما پیچید جلومون تو اتوبان بعد هی سرعت کم میکرد شوهرمنو اذیت میکرد بعد ...

اخه این میدونس من تنهام اینجوری کرد اگر شوهرم بود که عمرا جراتش پیدا میکرد

عزیزم شاید کمی سرعتت پایین بوده این یارو هم دیوانه شده البته این باعث نمیشه کسی بهت حمله کنه تو لاین سرعت بودی ؟؟  

شما هم نباید تو ماه هشتم بنشینی پشت فرمون با آژانسی چیزی برو 

چون شکم جلو اومده خیلی خطرناک برای خودت 

اخه این میدونس من تنهام اینجوری کرد اگر شوهرم بود که عمرا جراتش پیدا میکرد

ربطی نداره این ادمای دیوونه مرد و زن حالیشون نیس روانی ان روانی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖