2777
2789
عنوان

تو اتوبان داشتم میومدم یکی بهم حمله کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 50 پست

حالا ی بار ما داشتیم از اتوبان میومدیم دیدم ی اقایی میخاد رد ش ما شل کردیم نزنیم بهش اومده بود جلوی ماشین هی خودشو میکوبید ب شیشه جلو اومد ک دستگیره در و بگیره شوهرم دنده عقب رفت شانس اوردیم تصادف نکردیم 

عزیزم شاید کمی سرعتت پایین بوده این یارو هم دیوانه شده البته این باعث نمیشه کسی بهت حمله کنه تو لاین ...

نه اگر لاین سرعت بودم که عمرا وایمیسادم  کاش همون گازش میگرفتم میرفتم  جلوتر ازمن بود سرعتم کم کردم که بره  دیدم هی ماشین میگیره اینور اونور ترمز میکنه اخرم ترمز کرد جلوم منم وایسادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر میکنم ک خودت و بچت جون سالم بدر بردید امیدوارم هیچ وقت بد نبینی...همه جا خطر هست من رفته بودم از طرف کتابخانه اردو با کلی خانم بعد موقع ناهار توی فضا سبز توقف کردیم من رفتم سرویس بهداشتی تنها بودم ولی دستشویی هاش خیلی دور بودن ی حالت سرپایینی داشتن من تا وارد راهرو شدم سه تا خانم چنگم زدن بردنم توی دستشویی طلاهام در اوردن کلی هم کتکم زدن خداروشکرررررر میکنم چاقو نزدنم هیچ نتونستم داد بزنم سریع عمل کردن من وحشت کرده بودم.تنها بودم شکایت کردم کلی هم خرج کردم اخرش هیچ تو فکر طلاهام نیستم فقط دلم میخواست اون حروم زاده ها بگیرم......شبا خواب ندارم دوساله نخوابیدم💔💔💔😭😭😭

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
حالا ی بار ما داشتیم از اتوبان میومدیم دیدم ی اقایی میخاد رد ش ما شل کردیم نزنیم بهش اومده بود جلوی ...

فک میکنم یا قصدش این بود از پشت بکوبم بهش مقصر بشم خسارت بگیره یا دست انداخت دستگیره

خداروشکر میکنم ک خودت و بچت جون سالم بدر بردید امیدوارم هیچ وقت بد نبینی...همه جا خطر هست من رفته بو ...

میفهمم خیلی حس بدیه  اینکه یکی حمله کنه تو نتونی کاری بکنی  من از بچه تو شکمم بیشتر ترسیدم

شکایت کنم چیو میتونم ثابت کنم؟ کاش فیلم گرفته بودم

حتما ظکایت کن

اتوبان ها پوربین داره

حالام یه کم نمک بخور

آب قندم بخور

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️