طرف همش داره از اجاره خونه میناله از حسرتاش میناله از زجری که میکشه یا از چیزایی که قبلا نداشته و بقیه داشتن بعد این آدم با چه رویی بچه دارم میشه؟ یعنی دقیقا میخواد اون زجرایی که خودش کشیده رو اون بچه هم بکشه یعنی دقیقا داره یه انسان دیگ رو وارد بدبختی میکنه کهههه شاید یک درصد تغییری به وجود بیاد😑مگه وضع خودش تغییری کرده که وضع بچه تغییر کنه مگه خودش تونسته خونه بگیرع که اون بچه بره بگیره مگه خودش تونسته زندگی خوبی بساز که بچه بتونه؟ اصلا مگه خودش زجرای دوران بچگیش و یادش نیست یعنی انتظار داره بچه هم اون زجرا رو بکشه😐 واقعا نمیفهمم چطور یکی میتونه اینقدر بی رحم و سنگدل باشه یه موجود بیگناه و وارد بدبختی کنه اونم تو دنیای امروز که همه چی پوله
چون تو جوامع ایرانی از قدیم الایام مرسومه وقتی ازدواج میکنی وظیفته بچه رو بیاری حالا تو هرشرایطی که ...
نباید به حرف بقیه اهمیت بدی باید یه جایی بالاخره این سنت اشتباه شکسته بشه من خودم جلو تمام حرفا وایسادم و بچه دارنشدم .البته مشکل مالی نداریم دلایل دیگه دارم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان اکثرمردم شرایط خوبی ندارن با اینکه خونه وماشین هم دارن.همه حق دارن فرزند داشته باشن ولی نه تعدادبالا کسی که شرایطش معمولی هم باش دیدم که چجوری بچه روتامین کرده.یا آدمای پولدار دیدم که زورشون میاد یه کفش پای بچشون کنن.
بنظرم موضوع مهمی مثل بچه نباید از این طریق درست میشدباگ خلقته
دقیقاا یعنی رسما کل زندگی طرف به این بستگی داره البته خدا کلا انتخاب آزادانه به همه انسان ها داد ولی این خیلییی بده مثلا یه انسان میتونه یکی دیگ رو بکشه ولی مجازات میشه ولی تو این مورد هیچ قانونی نیست متاسفانه
الان اکثرمردم شرایط خوبی ندارن با اینکه خونه وماشین هم دارن.همه حق دارن فرزند داشته باشن ولی نه تعدا ...
الان اینو از کجات آوردی همههه حق دارن بچه دارن شن اینو کی گفته؟ مهم اینه بچه شرایط خوبی داشته باشه امکانات و رفاه داشته باشه نتونن حق بچه دار شدن نداره کی گفته حق دارن؟ هیچکس چنین حقی نداره هیچکس نمیتونه باهث بدبختی و ظلم به یکی دیگ شه
ادمی ندیدم از موقعیت مالیش بناله . همه چی هم نباید اوکی باشه طرف بگه من باید برا فرزنوم خونه بخرم بعد به دنیا بیاد تو هر جایی باشی حسرت میخوری یکی حسرت میخوره رستوران داشته باشه یکی حسرت میخوره چلو کباب بخوره باید از لحاظ عاطفی شرایطشو داشته باشن
الان اینو از کجات آوردی همههه حق دارن بچه دارن شن اینو کی گفته؟ مهم اینه بچه شرایط خوبی داشته باشه ا ...
منظورم رومتوجه شو بعد گارد بگیر.منظورم اینه که یه نفربا شرایط متوسط میتونه یه بچه داشته باش.نه فرهنگی که الان دارن رواج میدن فرزند آوری رو رواج بدن.مامسئول آینده ی بچه ای هستیم که به دنیا میاریم