2777
2789
عنوان

آدمی که همش از بی پولی میناله چطور به خودش اجازه میده بچه دار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست
چون تو جوامع ایرانی از قدیم الایام مرسومه وقتی ازدواج میکنی وظیفته بچه رو بیاری حالا تو هرشرایطی‌ که ...

نباید به حرف بقیه اهمیت بدی باید یه جایی بالاخره این سنت اشتباه شکسته بشه من خودم جلو تمام حرفا وایسادم و بچه دارنشدم .البته مشکل مالی نداریم دلایل دیگه دارم

حق تاپیک زدنم تموم شده

استارتر با اجازه ی سوال میپرسم

من ۸ هفتس باردارم  و شوهرم گفت تا دکتر نرفتی به کسی چیزی نگو

من امروز مجبور شدم ب خواهرشوهرم بگم

شوهرم قهر کرده

بنظرتون ب مامانم بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اکثرمردم شرایط خوبی ندارن با اینکه خونه وماشین هم دارن.همه حق دارن فرزند داشته باشن ولی نه تعدادبالا  کسی که شرایطش معمولی هم باش دیدم که چجوری بچه روتامین کرده.یا آدمای پولدار دیدم که زورشون میاد یه کفش پای بچشون کنن.

نه ربط داره ظلم بقیه به من مریوطه

اونادمیگن ب ما ربطی نداره، وگرنه منم مخالف اینم ک بچه دار شن تا زمانی ک اوضاعشون خوب نشده 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چون تو جوامع ایرانی از قدیم الایام مرسومه وقتی ازدواج میکنی وظیفته بچه رو بیاری حالا تو هرشرایطی‌ که ...

الا داره فرهنگ سازی میشه یه عده خودشون و زدن به نفهمی

بنظرم موضوع مهمی مثل بچه نباید از این طریق درست میشدباگ خلقته

دقیقاا یعنی رسما کل زندگی طرف به این بستگی داره البته خدا کلا انتخاب آزادانه به همه انسان ها داد ولی این خیلییی بده مثلا یه انسان میتونه یکی دیگ رو بکشه ولی مجازات میشه ولی تو این مورد هیچ قانونی نیست متاسفانه

نباید به حرف بقیه اهمیت بدی باید یه جایی بالاخره این سنت اشتباه شکسته بشه من خودم جلو تمام حرفا وایس ...

دقیقا الان داره فرهنگ سازی میشه دیگ باید ایستاد بچه دار شدن که افتخار نیست حیوونم بچه دار میشه

الان اکثرمردم شرایط خوبی ندارن با اینکه خونه وماشین هم دارن.همه حق دارن فرزند داشته باشن ولی نه تعدا ...

الان اینو از کجات آوردی همههه حق دارن بچه دارن شن اینو کی گفته؟ مهم اینه بچه شرایط خوبی داشته باشه امکانات و رفاه داشته باشه نتونن حق بچه دار شدن نداره کی گفته حق دارن؟ هیچکس چنین حقی نداره هیچکس نمیتونه باهث بدبختی و ظلم به یکی دیگ شه

اونادمیگن ب ما ربطی نداره، وگرنه منم مخالف اینم ک بچه دار شن تا زمانی ک اوضاعشون خوب نشده

اونا چرت میگم وقتی دارن زندگی یکی دیگ رو تباه میکنن معلومه به من ربط داره

ادمی ندیدم از موقعیت مالیش بناله . همه چی هم نباید اوکی باشه طرف بگه من باید برا فرزنوم خونه بخرم بعد به دنیا بیاد تو  هر جایی باشی حسرت میخوری یکی حسرت میخوره رستوران داشته باشه یکی حسرت میخوره چلو کباب بخوره باید از لحاظ عاطفی شرایطشو داشته باشن

الان اینو از کجات آوردی همههه حق دارن بچه دارن شن اینو کی گفته؟ مهم اینه بچه شرایط خوبی داشته باشه ا ...

منظورم رومتوجه شو بعد گارد بگیر.منظورم اینه که یه نفربا شرایط متوسط میتونه یه بچه داشته باش.نه فرهنگی که الان دارن رواج میدن فرزند آوری رو رواج بدن.مامسئول آینده ی بچه ای هستیم که به دنیا میاریم