2777
2789
عنوان

خاک بر سرم که با مرد انقدر مامانی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 59 پست
شوهر منم روز مادر ۳۰۰کیلومتر رانندگی کرد که به مادرش تبریک بگه کادو ببره ولی منی که کنارشم تبریکم نگ ...

وای خدایا چقدر درد داره

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

این دنیا دیگه جای موندن نیست این خبر رو تو یکی از کانال های تلگرامی خوندم دیروز واقعا گند همه چیز در ...

من یه چیزی با چشمم دیدم که بخوام تعریف کنم هیچکس باور نمیکنه آنقدر که افتضاح هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو دیدیم یاد ی خانواده امریکایی افتادم پسره با مادرش ازدواج کرده بود بعد عکس انداخته بودن مادر وسط ...

توام اونو دیدی 

من تا دو ماه حالم بد بود

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من یه چیزی با چشمم دیدم که بخوام تعریف کنم هیچکس باور نمیکنه آنقدر که افتضاح هست

گند برداشته دنیا رو

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وای خدایا چقدر درد داره

به شوهرت رک بگو کارش زشت بوده 

بگو من با کادو دادنت مشکل ندارم دو دقیقه به حرفی که زدی بشین فکر کن ببین درخواست ازدواج اصلا معنیش چیه تو ازدواج چه کار هایی انجام میدن 

اگه مادرتو دوست داری بخاطر اونم همچین چرتو پرتی نباید بگی چه برسه من

اره خاک بر سر و قحطی زن اومده اخه

حیوانات فقط همچین رفتاری دارن 

😂😂😂شوهرم میشی والا چنان کتک میخوریم تا زن و شوهری یادمون بره این مقصر مادرشوهره هست که هیچی بهش ن ...

هوف دقیقا همش زیر سر مامانشه که حد و مرز نداره 

تو دلم خودم میگم این قبل از من با کسی نبوده بعد چون دختریم تو زندگیش نبوده اینکارارو رو مامانش پیاده میکرده مامانشم جای اینکه درستش کنه خودشم همراهیش میکرده 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

خوب چرا نریدی به هر دوشون من چرا دارم انقد حرص میخورم از کارشون

اخه اونموقع فقط دوست بودیم الان نزدیک یکساله عقد کردیم من یهو تو گوشیش دیدم براهمین نمیدونم چی بهش بگم چیکار کنم ولی با این وجود که گذشته خیلی درد داره واسم و نسبت بهش سرد شدم