2777
2789
عنوان

دختراا خواهش میکنم بیاین کمک💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست
ی خایه مال رفته لو داده😑بابا منو دوستم بدترین بودیم ی حرفهایی بهم میزدیم که صدسال دیگم کسی نمیزنه😂 ...

ما هم همینطوریم...واقعا متنفرم از این جور آدما که برای خود شیرینی و خ..آیه مالی میرن پیش مدیر هی زر زر میکنن😑 

عزیزم گروه رو ترک کن و دیگه هم به اون جمع دوستان اعتماد نکن یکی از اون بچه ها آنتن کلاسه صد در صد عز ...

ترک که زدم...ولی نمیدونم واقعا الان با مامان و بابام و مدیر مدرسه چیکار کنم🥲 بهم گفته من مدرک دارم که تو حرف های زشت میزنی و نمیدونم مغز بچه های معصوم رو شستشو میدی و نمیزاری اونا رو درس تمرکز کنن💔 آخه به تو چه؟ اگه من هدفم این بود که الان اصلا این کارا رو نمیکردم. واقعا براش متاسفم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترک که زدم...ولی نمیدونم واقعا الان با مامان و بابام و مدیر مدرسه چیکار کنم🥲 بهم گفته من مدرک دارم ...

یاخدا بگو شما زیاد فیلم پلیسی میبینین کارآگاه گجت انگار جاسو***س گرفته دیوانه آن مدیران ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

از گوشی مامان بابات هرچی شماره از مدیر داری هم بلاک کن و اگه مدیر بهت چیزی گفت بگو اشتباه متوجه شدین، اگرم خیلی جدی شد یه روز به مامانت بگو بچه ها فتوشاپ کردن به اسم من فلان کارو کردن مدیر فکر کرده منم

دختر خوب ، اول که اطلاعاتت رو پاک کن

ته تهش نشد انکار کنی از مدیر عدرخواهی کن بگو دیگه تکرار نمیشه

ولی عزیزم شما که تیزهوشانی ، باید تمرکزت روی چیز دیگه باشه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خودش بهم گفت من به اسم یکی از دانش آموزان توی گروه بودم. ولی مطمئنم دروغ میگه..یکی از بچه ها رفته به ...

دیلیت اکانت بزن 

مشخص نمیشه اکانت مال کی یوده

صد در صد یکی لو داده

به اسم یکی از دانش اموزا تو گروه بودن دیگه چه دروغ هس🤣🤣🤣

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
فکر کنم اسکرین شات دارن... و اینکه گروهه خیلی وقته ساخته شده و من از همون اول توش بودم. فکر نکنم این ...

نشون که نمیده نگران نباش

دیوار حاشا بلنده

بگو یکی با مشخصات اکانت من اونجا بوده و من جتی روحمم خبر نداره

بگو من صالا رو گوشیم فضای مجازی ندارم

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...