وای دوستان تروخدا هر جوری میتونین و بلدین بهم کمک کنین..من مدرسه تیزهوشانم💔 بعد یه گروه با دوستام داشتم توی ایتا که توش با هم حرف میزدیم و حالا گاهی اوقات به دوستی به هم ف..حش میدادیم یا گیف های +18 میفرستادیم.😑 حالا مدیر مدرسه فهمیده و بهم گفته که با اولیام بیام دفتر😭 باور کنین اگه مامان و بابام بفهمن گوشیمو ازم میگیرن و کلی دعوام میکنن😭 نمیدونم چیکار کنم؟ تروخدا بهم راه حل بدین
عزیزم گروه رو ترک کن و دیگه هم به اون جمع دوستان اعتماد نکن یکی از اون بچه ها آنتن کلاسه صد در صد عز ...
ترک که زدم...ولی نمیدونم واقعا الان با مامان و بابام و مدیر مدرسه چیکار کنم🥲 بهم گفته من مدرک دارم که تو حرف های زشت میزنی و نمیدونم مغز بچه های معصوم رو شستشو میدی و نمیزاری اونا رو درس تمرکز کنن💔 آخه به تو چه؟ اگه من هدفم این بود که الان اصلا این کارا رو نمیکردم. واقعا براش متاسفم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از گوشی مامان بابات هرچی شماره از مدیر داری هم بلاک کن و اگه مدیر بهت چیزی گفت بگو اشتباه متوجه شدین، اگرم خیلی جدی شد یه روز به مامانت بگو بچه ها فتوشاپ کردن به اسم من فلان کارو کردن مدیر فکر کرده منم