2777
2789

من ۶۳ کیلو بودم قدمم نرمال بود وزنمم میگفتن نرماله نه چاق نه لاغر 

بعد من تصمیم گرفتم لاغر کنم دوست داشتم لاغر باشم 

شوهرمم هی میگفت اره شکمت بزرگه توروخدا ابش کن فلان منم میگفتم باشه الان ۳ کیلو کم کردم تو ۱۵ روز شدم ۶۰ کیلو امروز گفت من کاری ندارم چند کیلویی فقط شکمت اب بشه منم گفتم خب ادم چاق بشه شکمم چاق میشه دیگه اونم گفت نه تو هنوز تازه عروسی تو باید همه چیت عالی باشه😐منم گفتم کی گفته اینو بدن طبیعی شکم داره اینارو داره طبیعیه چاق بشم شکمم میاد گفت نه اینجوری نیست منم گفتم همه شکم دارن گفت نه خیلیا ندارن منم گفتم مثلا کی گفت خواهرت 😐دخترا خواهر من خیلی لاغره معلومه این شکم نباید داشته باشه با اینکه سنش از من بزرگترع خیلی لاغر هس منو با اون مقایسه کرد🥺قلبم خیلی شکست 😭😭😭

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۷ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نزدی تو دهنش گوه خوردی به اندام خواهر من نگاه کردی

گفتم نگا میکنی به اندام خواهرم گفت نه نگاه نمیکنم میبینم دیگه 😐

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۷ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

ولش کن عامو زندگی انقد مشکلات داره که نخای ب شکم فک کنی 

ضمنا بزار تپل بمونی گور باباش همینی ک هست تو احتیاجی ب تعریف کردن هیچکس نداری توام بش بگو پسر عموتم ی تیکه اقاس مگه من بروت میارم دیگه کمکم ادم میشه

من همیشه بیادت میمونم ...

خودشون پشماشونو ب زور میزنن

بد میان کلی ایراد ب بدن زن میگیرن 

جوابشو بده بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○