2777
2789
عنوان

دختراا خواهش میکنم بیاین کمک💔😭

265 بازدید | 24 پست

وای دوستان تروخدا هر جوری میتونین و بلدین بهم کمک کنین..من مدرسه تیزهوشانم💔 بعد یه گروه با دوستام داشتم توی ایتا که توش با هم حرف میزدیم و حالا گاهی اوقات به دوستی به هم ف..حش میدادیم یا گیف های +18 میفرستادیم.😑 حالا مدیر مدرسه فهمیده و بهم گفته که با اولیام بیام دفتر😭 باور کنین اگه مامان و بابام بفهمن گوشیمو ازم میگیرن و کلی دعوام میکنن😭 نمیدونم چیکار کنم؟ تروخدا بهم راه حل بدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاخداا امنیت تو رسانه های اجتماعی داخلی موج مکزیکی میزنه مدیره از کجا فهمیده یااااخدااا یکی از بچه ها آنتن بوده ولی هیچی دیگه عزیزم با اولیا باید برین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

همین الان از گروه لف بده

بگووو ما همچین گروهی نداشتیم

کسی ام چیزی گف بگگو اره منو جوین دادن بعدش خودم لف دادم زود

پیاماتم پاک کن بعد لف بده

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
وای از کجا فهمیده اخهمن نمیدونم چه ربطی به مدیر مدرسه داره اخهچن سالته

خودش بهم گفت من به اسم یکی از دانش آموزان توی گروه بودم. ولی مطمئنم دروغ میگه..یکی از بچه ها رفته بهش گفته شایدم اولیا اون بچه بودن😑 واقعا قضیه های شخصی بین دانش آموزان که حتی توی مدرسه نیست به مدیر ربطی نداره. من سعی کردم پیام هارو پاک کنم و اطلاعات اکانتم رو تغییر بدم. ولی آخر سر شاید خانواده ام بلاخره بفهمن💔 کلاس هشتمم

چ ربطی به مدرسه داره اصن

نمیدونم. شاید اولیا دانش آموزان رفتن گفتن. یا حتی خود دانش آموزان...گروهی که اول تشکیل دادیم برای شب یلدا توی مدرسه بود اما بعدش دیگه فقط با هم حرف میزدیم

مگه مدیر فوضوله؟؟😐😐😐مدیر ب من گف چادر بپوش زدم تو پوزش گفتم مگه فوضولیاین واقعا بهش ربطی نداره دی ...

نمیدونم...ببینین نمیدونم شما چی فکر میکنین ولی ما با هم دوست های خیلی صمیمی هستیم و به هم فحش ها یا گیف های مستهجن هم ممکن بود بدیم ولی خب کسی از بین ما ناراحت نمیشد...

همین الان از گروه لف بدهبگووو ما همچین گروهی نداشتیمکسی ام چیزی گف بگگو اره منو جوین دادن بعدش خودم ...

فکر کنم اسکرین شات دارن... و اینکه گروهه خیلی وقته ساخته شده و من از همون اول توش بودم. فکر نکنم این جواب باشه. ولی من تمام پیام هارو پاک کردم و همه بچه ها لفت دادن از گروه... مدیر گفته میخوام پیام ها و گیف هات رو نشون اولیات بدم💔😭

یاخداا امنیت تو رسانه های اجتماعی داخلی موج مکزیکی میزنه مدیره از کجا فهمیده یااااخدااا یکی از بچه ه ...

نمیتونم با اولیام برم...باور کنین خیلی دعوام میکنن اگه بفهمن. الانم کسب جز شماها نبود که بهشون بگم😭 

نمیتونم با اولیام برم...باور کنین خیلی دعوام میکنن اگه بفهمن. الانم کسب جز شماها نبود که بهشون بگم😭

عزیزم گروه رو ترک کن و دیگه هم به اون جمع دوستان اعتماد نکن یکی از اون بچه ها آنتن کلاسه صد در صد عزیزم دعوا نمیکنن باید درکتون کنن آدم بچه است اشتباه میکنه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
نمیدونم...ببینین نمیدونم شما چی فکر میکنین ولی ما با هم دوست های خیلی صمیمی هستیم و به هم فحش ها یا ...

ی خایه مال رفته لو داده😑بابا منو دوستم بدترین بودیم ی حرفهایی بهم میزدیم که صدسال دیگم کسی نمیزنه😂واقعا کسی حق دخالت نداشت