2777
2789
عنوان

خاک بر سرم که با مرد انقدر مامانی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 59 پست
اسی میگه هیچوقت ، من اینو می‌دونم مردی که خانواده دوست باشه زنشم دوست داره ، ولی این دیگه اصلا قابل ...

دقیقا

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بدههههه من بودم دق میکردم 😂😭

راستشو بخوای من جای دق بیشتر شک میکردم 

دوست داشتن مادر و فرزندی با این عن بازی فرق داره 

مثل اینه ما بریم به بابامون بگیم شوهرم میشی؟خب خیلی زشته و یجوریه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

با هیچ کجای این مسئله مشکل ندارم طلا خریدن زانو زدن هییییچچچچ عععیبی نداره 

بجز اون جمله‌ی با من ازدواج میکنی 

هرچیزی اسمش شوخی نیست! 

کی به مادرش میگه با من ازدواج میکنی آخه چقدر چندش‌آور حال بهم زنه آخه.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
راستشو بخوای من جای دق بیشتر شک میکردم دوست داشتن مادر و فرزندی با این عن بازی فرق داره مثل اینه ما ...

من از لحاظ انگشتر دق میکردم 😂 برای قسمت زانو زدن که اوق میزدم حتی توی فیلما هم قفله 

راستشو بخوای من جای دق بیشتر شک میکردم دوست داشتن مادر و فرزندی با این عن بازی فرق داره مثل اینه ما ...

دقیقا اصن ما رومون نمیشه اصن شوخی قشنگی نبود اگه میدیدی دقیقا مث تو این فیلما بود قلبم شکوند 🥲

به نظرت چجوری بهش بگم ناراحتم چونکه موقعی که اینکارو کرد من پیشش نبودم الان فیلمشو تو گوشیش دیدم قبلا خیلی مامانی بود الان بهتر شده براهمین نمیدونم چی بگم بهش اصن 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

اره دیگه منم همینو میگممادرشوهرش چقدر نفهم بوده که نزده تو دهنه پسرش

این دنیا دیگه جای موندن نیست این خبر رو تو یکی از کانال های تلگرامی خوندم دیروز واقعا گند همه چیز در اومده 

این حس ها همین جوری شوخی شوخی شروع میشه تهش میشه واقعی 

🔴 ایمان ابراهیم پسر ۱۸ ساله‌ی مصری به مدت ۲ سال تو قهوه‌ی مادرش داروی بیهوشی و مخدر میریخت و بعد از بی هوش کردنش به مادر خودش تجاوز میکرد !

مادرش همیشه میگفت نمی‌دونم چرا اینقدر خستم بخاطر همین رفت دکتر و دکتر بعد از معاینه گفت خانم بخاطر حفظ سلامت بچه ای که تو شکمته کمتر داروی خواب آور و مخدر مصرف کن، زن بعد از شنیدن این جریان پشماش ریخته بود چون شوهرش سه سال بود که خارج از کشور بود برا همین ی بار که پسرش بهش قهوه داد الکی وانمود کرد که خوردش و الکی خودشو به خواب زد وقتی الکی خوابید دید پسرش میخواد بهش تجاوز کنه، اینقدر داد و بیدار کرد که همه ریختن و پسره رو دستگیر کردن و دادگاه این پسر بیناموس رو به ده سال حبس محکوم کرد./ منبع: رکنا

@Efsha

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

با هیچ کجای این مسئله مشکل ندارم طلا خریدن زانو زدن هییییچچچچ عععیبی نداره بجز اون جمله‌ی با من ازد ...

اره هرچیزی اسمش شوخی نیست ولی اگه من بهش چیزی بگم میگه تو جنبه نداری چون تو خانوادتون از این شوخیا نیست عادت نداری 🤦🏻‍♀️

هارهار میخندید بی حیا 

😂😂😂شوهرم میشی 

والا چنان کتک میخوریم تا زن و شوهری یادمون بره 

این مقصر مادرشوهره هست که هیچی بهش نگفته این احمقم عقلش کار نمیکنه فک کرده با این چرتا دوست داشتنشو به مامانش اعلام می‌کنه همه هم ذوق مرگ میشن میگن وااااااو چه پسر خفنی 

و خیلیم خر ذوق شد

اینو دیدیم یاد ی خانواده امریکایی افتادم پسره با مادرش ازدواج کرده بود بعد عکس انداخته بودن مادر وسط بود پسره و پدرش بغل مادره 

جالبه مامانه حامله بود 😐😐😐 معلوم نبود از پسرشه یا شوهرش