2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاین

41 بازدید | 10 پست

آنقدر دیگه تاپیک زدم خجالت میکشم ولی خب باید بپرسم 

خانما من الان سه روز قرص تموم شده منتظر پریودم امروز صبح رابطه با جلوگیری طبیعی داشتیم احتمال بارداری هست یا نه ؟؟

قرص خوردی دوره تخمک گذاریتم تموم شده . با معجزه قراره باردار بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه میترسم چون الان 3 روزه قرص تموم شده منتظر پریودم هم هستم میترسم باردار بشم برا همین البته طبیعی جلوگیری داشتیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میترسم چون الان 3 روزه قرص تموم شده منتظر پریودم هم هستم میترسم باردار بشم برا همین البته طبیعی ...

عزیزم چند سالته ؟ چیزی از بارداری میدونی ؟ داری پریود میشی با کدوم تخمک میخوای باردار بشی ؟> دقیقا از چی میترسی؟ چرا فکر میکنی همین که بریزه توش یعنی بارداری . وای خدایا

عزیزم چند سالته ؟ چیزی از بارداری میدونی ؟ داری پریود میشی با کدوم تخمک میخوای باردار بشی ؟> دقیق ...

عزدم چرا نمیدونم مادر یدونه بچم اونم ناخواسته بود و چشمم ترسیده وگرنه اطلاعات خوبی دارم اینجا هم برا اطمینان  میپرسم 

والا تقریبا همه تاپیکات همین سواله بعید میدونم متاهل باشی و بچه داشته باشی......

خب شک دارم سوال پرسیدن که مشکل نداره گلم میگم هنوز پریودم نشدم 4 روزه هم قرص تموم شده میخواستم بدونم امکان باردار شدن هست یا نه همین

خب شک دارم سوال پرسیدن که مشکل نداره گلم میگم هنوز پریودم نشدم 4 روزه هم قرص تموم شده میخواستم بدونم ...

چرا آدمو خر فرض میکنی 

متاهل باشی و بچه داشته باشی بعد هفته ای 1 بار کلا سوالت این باشه ؟ ولم کن بابا

چرا آدمو خر فرض میکنی متاهل باشی و بچه داشته باشی بعد هفته ای 1 بار کلا سوالت این باشه ؟ ولم کن بابا

لطفا درست صحبت کن من سوال پرسیدم دوس نداشتی جواب نمیدادی زورت نکرده بودم 

انقدر دروغگو نباش

تو که نمیدونی خدا که میدونه حالا هم برو نه خودتو اعصاب کن نه منو خانم گلم اگه بلد نبودی جواب نمیدادی من فوبیای بچه ناخواسته دارم خب برا همین هم سوال میپرسم جرم که نیست