2777
2789
عنوان

پودر سیاه دانه با خـــــرما و گردو

143 بازدید | 22 پست

میتونه مضر باشه ؟

مثلا فشار خون بالا ببره یا هرچی

برا گرمی رحم میخورم

زیادی تعریف میکنن حتی دکترمم تایید کرد گف نابود کننده کیست و تودس ولی طولانی مدت باید بخوری

اما تو نت زده فشلر خون ال بل

کسی میخوره؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

ببین روزی ۳ عدد بیشتر نخور 

بجای سیاهدانه گاهی روش کنجد بریز یا دارچین و بخور 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ما همیشه میخوریم 

البته سیاه دانه رو باید روزانه آسیاب کنی

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

حتی اسمش هم سمی به نظر میرسه.

به جای خرما و گردو که همش چربی و بعضا قند مصنوعیه، سیاه دونه رو با عسل بخور. زیاده روی هم نکن. صبحا یه کم بپاش روی لقمه هات. آسیابم نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حتی اسمش هم سمی به نظر میرسه.به جای خرما و گردو که همش چربی و بعضا قند مصنوعیه، سیاه دونه رو با عسل ...

چرا اسیاب نکنم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

حتی اسمش هم سمی به نظر میرسه.به جای خرما و گردو که همش چربی و بعضا قند مصنوعیه، سیاه دونه رو با عسل ...

وااااااا کی گفته خرما گردو قند مصنوعیه 

بهترین و مقوی ترینه به نوبه خودش

وااااااا کی گفته خرما گردو قند مصنوعیه بهترین و مقوی ترینه به نوبه خودش

والا ماما هم تایید کرد فقط گفت بلافاصله بعد پودر شدن قاطیع خرما گردو کن بخور

نگهش ندار پودرشو

ولی اینجا میگن فقط با عسل بخور

باز مشکلی ندارم ولی چرا میگن پوررنکنم

وااااااا کی گفته خرما گردو قند مصنوعیه بهترین و مقوی ترینه به نوبه خودش

یه نگاه به شیوه بسته بندی خرما بندازید اون شیرابه‌ای که روشه شربت قند سوختس که با پالم قاطی شده. منم نوشتم بعضا وگرنه اگه کسی به خرمایی که از درخت چیده شده دسترسی داشته باشه بدیهیه که طبیعیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون سیاهدانه وقتی آسیاب میشه در معرض هوا اکسید میشه و خاصیتش از بین میره و فوری باید با عسل قاطی بشه

پس با عسل بخورم 

زیاده روی کنم مثلا روزی دوبار بخورم مشکلی پیش میاد؟

والا ماما هم تایید کرد فقط گفت بلافاصله بعد پودر شدن قاطیع خرما گردو کن بخورنگهش ندار پودرشوولی اینج ...

خب خرما گردو هم بخور ولی عسل و سیاهدانه باهم قاطی بشه بهش میگن دوسین که یه دارو قوی برای بیشتر بیماری های که از سردی میاد تجویز میشه

خب خرما گردو هم بخور ولی عسل و سیاهدانه باهم قاطی بشه بهش میگن دوسین که یه دارو قوی برای بیشتر بیمار ...

حله گلم

ممنون

پس با عسل بخورم زیاده روی کنم مثلا روزی دوبار بخورم مشکلی پیش میاد؟

آره عزیزم زیاده روی به کبد و کلیه آسیب میزنه خودم ۴ ماه پشت سر هم میخوردم و زیاد هم میخوردم شدید کهیر زدم کل بدنم کهیر زد چون خیلی گرمه