2777
2789
عنوان

خانوما نامزدم وقتی میخوایم بریم خرید برای

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 45 پست
چرا باید پول نداشته باشهپس برا چی کار میکنه! سه ماهه عقدم ی طلای درست حسابی برام نخریدن پس این پولاش ...

پیچیده شد اگه قسطی چیزی داره که دستش تنگه طبیعتا ولی اگه نداره خسیسه چون میگی کارمیکنه

اهاپس بااین وجودشاید حوصله خرید نداره یاپول نداره یاخسیسه...

ممکنه دوستم نداشته باشه

با اینکه خیلی ادعای عاشقی داره؟؟ 

بعضی وقتا بهم دروغ میگه

بعضی کاراشو ازم پنهون میکنه

موقع عقد گفتم مشروب و این ات اشغالا خط قرمزمه گفت نمیرم سمتشون

تو گوشیش پیاماشو با رفیقش دیدم نصف شبا میرن  بیرون برا مشروب

ب روش اورم گفت من شبا همش خونم حرف الکی در نیار

بخدا ازش سرد شدم😑😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیچیده شد اگه قسطی چیزی داره که دستش تنگه طبیعتا ولی اگه نداره خسیسه چون میگی کارمیکنه

تمام بره گمشه پس

هر وقت ی مناسبتی میشه میگه پول ندارم شرمنده

معلومه الکی میگه 

ممکنه دوستم نداشته باشهبا اینکه خیلی ادعای عاشقی داره؟؟ بعضی وقتا بهم دروغ میگهبعضی کاراشو ازم پنهون ...

وای این عین شوهرمن حقه بازدروغگوهم هست ولی اگه مشروب میزنه همین الان تموم کن نامزدیتو این بعدا برات میشه بازی بزرگ

وای این عین شوهرمن حقه بازدروغگوهم هست ولی اگه مشروب میزنه همین الان تموم کن نامزدیتو این بعدا برات ...

حتما میشه بازی بزرگ

پرو پرو ب روش میارم بازم قبول نمیکنه 😑

ب باباش پیاماشو نشون میدم میگم تونستی کمکش کنی ترکش کنه هیچی

اگ نه من با این نمیتونم

والا این از وضع خریداش تو این سه ماه یچیز درس حسابی برام نخریده

اینم از رفتاراش

حتما میشه بازی بزرگپرو پرو ب روش میارم بازم قبول نمیکنه 😑ب باباش پیاماشو نشون میدم میگم تونستی کمکش ...

اره ادم رفیق بازمشروب خور خوب نیس خودتونجات بده حالابابقبه چیزاش میشدیجورکناراومد

عزیزم اول  یه بار ازش بپرس علت کارش رو و بعد بگو کجا ها رو بیشتر دوستداری برای خرید 

بعدش قضاوت کن 

مشخصه که افکار اقایون با خانم ها متفاوت هست و قطعا وقتی ما همسرتون رو نمیشناسیم طبق سلیقه و ادم های اطراف خودمون نظر میدیم که اشتباه هست

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
خب ما تبریزیم هیج جا مثه بازار نیس ینیبهش گفتم بریم ساعت ۴ظهر بود گفت منو بکشی هم اونجا نمیرمگفتم تم ...

قیز شاید شولوخلو سومیر چون اورا چوخ شلوغ اولار

واسع پول هم فکر نکنم اونجا قیمت ها اونقدرا هم بالا نیس