2777
2789
عنوان

خانوما نامزدم وقتی میخوایم بریم خرید برای

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 46 پست
واینم بگم زندگی باادم دروغگو خیلی سخته من چندسال میگذره ولی هنوز عادت نکردم خیلی بهم فشارمیاد هربارک ...

والا خودم دارم دغ میکنم یماهه از کاراش خبردار شدم

افسرده دپ حال خودشم اصلااا ندارم اصلااا

وقتاییم میریم بیرون عصر موقعی ک داره هوا تاریک میشه میبره تو ماشین جاهای خلوت... 

ازش خسته شدم نمیدونم دردمو ب کی بگم

عکس چتش با رفیقشو نشون بابام دادم ی سرفه هم نکرد ذلیل مرده

ولی مامانم میگه من پشتتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ما تبریزیم هیج جا مثه بازار نیس ینیبهش گفتم بریم ساعت ۴ظهر بود گفت منو بکشی هم اونجا نمیرمگفتم تم ...

😂😂😂😂😂 خوب مردها حوصله خرید و راه رفتن توی بازار را ندارن.منم همسرم مداوم غر میزنه زهر مار میشه واسم.دوست دارم نیاد باهام ولی بازار خیلی دیره.یعنی فقط غر میزنه از همون اول🙃🙃🙃

من عادت دادم بهش یا میریم لاله پارک یا اطلس😃ولی بازارو با مامان خودم میدماز الان عادت ندی بعدا پشیم ...

اونجا ها گرون نیستش

تبریزین دیگه؟؟ 

همین اول کاری جایی نمیره چیرو عادتش بدم

عزیزم اول یه بار ازش بپرس علت کارش رو و بعد بگو کجا ها رو بیشتر دوستداری برای خرید بعدش قضاوت کن مش ...

خب بهم میگفت خودتو بکشی هم بازار نمیرم 

گفتم برسون خونه هرجا میری برو

پر از لباسای قدیمی و خونگی و بزرگسال من ۱۸سالمه چطوری اونارو بپوشم منی ک رفته بودم شومیز مجلسی بگیرم

حالا بهشم میگفتم خوشم نمیاد سگ میشد

اونجا ها گرون نیستشتبریزین دیگه؟؟ همین اول کاری جایی نمیره چیرو عادتش بدم

ببین خب یکم گرونه ولی مثلا هر بار رفتنی یه مانتو یا بلوز شلوار میخرم که زیاد به چشم نیاد

آره تبریزیم 

نمی‌بره نداریم باید ببره😂🔪

قیز شاید شولوخلو سومیر چون اورا چوخ شلوغ اولارواسع پول هم فکر نکنم اونجا قیمت ها اونقدرا هم بالا نیس

هفته وسطی اخع هارا شلوغ اولاجادی سومیع د

دونن دای چوخ شلوغ اولمازدع دا

ولی دیردی اوزو اولدورسن د بازار گتمرم

من گتمیشدیم مجلسی بلوز الام اپارمیشدی خانگی بزرگسال زنانه پالتاران ایچینه سالمشدی

ببین خب یکم گرونه ولی مثلا هر بار رفتنی یه مانتو یا بلوز شلوار میخرم که زیاد به چشم نیادآره تبریزیم ...

خب انشالا خوشبخت شین

طرف من ادم نیس کلا از بیخ مشکل داره🥲

خب بهم میگفت خودتو بکشی هم بازار نمیرم گفتم برسون خونه هرجا میری بروپر از لباسای قدیمی و خونگی و بزر ...

با ملایمت باهاش صحبت کن تا دقیق متوجه بشی علت چیه

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
من چندبارتاپای طلاق رفتم کسی پشتم نبود برگشتم امااگه واقعا نامزدت شراب خوره واقعا جدی یه فکری بکن بخ ...

دیروز زنگ زده ظهر میام بیارم خونمون

ب مادرشوهرم زنگ زدم خونه نبود گفتم درس دارم نمیام

دیروز ب بابام زنگ زده پرووو میگه شاید میخواستم ببرم جایی فلان بهمان

ب بابام گفتم تو خونه خالی من چ غلطی میکنم

دوباره ب بابام گفت دخترت داره بهم تهمت میزنه اینطوری باشه نمیازرم درس بخونه

میرم ازمایش میدم بعدش همه چیو تموم میکنم فلان بهمان

بابامم قطعش کرد دیگ لال شد لال

منم کسی پشتم نیس🥲