2777
2789
عنوان

بابای پولدار داشتن نعمت بزرگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 61 پست
بچه ی من تک فرزنده باباش هم پولداره براشم همه چیز مهیاست میترسم دومی رو بیارم ۳ تامون بریم تو فشار ب ...

اگه از پسش میتونی بر بیای بیاری بهتره 

بچت گناه داره 

تک فرزندی خیلیییی سخته 

ولی اگه نمیتونی نیاری بهتره 

من خودم مجردی وضع خوبی داشتیم راستش نه خیلییی زیادبیشتر مادرم میداد وسیله خونه و طلاشاید من تو یکسال ...

عشقتون پایدار باشه عزیزجان 

تاحالا شده این اختلاف طبقاتی اذیتت کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ی من تک فرزنده باباش هم پولداره براشم همه چیز مهیاست میترسم دومی رو بیارم ۳ تامون بریم تو فشار ب ...

بچت چندساله است؟؟

۴۰ واسه بارداری یه کم زیاد ولی اگه میتونی زیرنظردکتر بیار

بله عزیزم پول خیلی خوبه کاملا درکتون میکنم منم مثل شما یادم نمیره واسه ثبت نام یا کارای دانشگاه چقدر ...

۲ترم دیگه درسم تمومه 

یه بار حرفشو پیش انداختم بابام گفت نه ، بزار بعد درست 

منم مجبورم صبر کنم تا یه سال دیگه

۲ترم دیگه درسم تمومه یه بار حرفشو پیش انداختم بابام گفت نه ، بزار بعد درست منم مجبورم صبر کنم تا یه ...

چیزی نمونده درست رو خوب بخون اما بعدش حتما حتما برو سر کار نری برات عادت میشه تنبل میشی دیگه نمیری خیلی سخت میشه برات

۲ترم دیگه درسم تمومه یه بار حرفشو پیش انداختم بابام گفت نه ، بزار بعد درست منم مجبورم صبر کنم تا یه ...

می‌دونی چیه تجربه ثابت کرده همین پدر ومادرهایی که به همه چی بچه میگن نه ،فعلا نه،همینا خودشون کسایی هستن که فرصتهای طلایی زندگی ازدست دادن و زجرش رو باید بچه هاشون بکشن

پدرو مادر فرصت جو به بچه زمینه پیشرفت میده وتشویق می‌کنه

چیزی نمونده درست رو خوب بخون اما بعدش حتما حتما برو سر کار نری برات عادت میشه تنبل میشی دیگه نمیری خ ...

اره قطعااااا بعد درسم میرم سرکار 

دیگه نمیتونم تحمل کنم 

تصمیم دارم ازمون استخدامی آموزش پرورش بدم

آخه عزیزم .حرفتون یه تلنگر محکم بود برام.از دست دادین پدرتون رو؟

آره خیلی بچه بودم ۸ سالم بود هر چی ازش یادمه مریضی و بیمارستان و حال بدی بوده 

خدا پدر و مادر همه رو براشون حفظ کنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شما عزیزم با همین گوشی تو دستت کلی مهارت میتونی یادگیری تو ایتا کانال خیاطی هست جز به جز یادت میده با هفتصد تومن حتی یه آموزشگاه هست مجازی قیمت دوره های اکثرا زیر صدتومنع!!! بجای رویا پردازی در مورد بابای پولدار خودت دست به کار شو،😍سرچ کن تو ایتا آموزشگاه سردار آسمانی کلی دوره خوب و ارزون داره

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
می‌دونی چیه تجربه ثابت کرده همین پدر ومادرهایی که به همه چی بچه میگن نه ،فعلا نه،همینا خودشون کسایی ...

دقیقاااااا زدی تو خال 

پدرم حدودا ۳۰سال پیش کلی چول جمع کرده بود مغازه بخره ، شوهر خواهرش تا میفهمه میخواد معازه بخره از سر حسودی  میاد اون پولو ازش قرص میگیره ، بابای منم از سر دلسوزی پولو بهش میده 

یا اینکه یه خونه ۷۵پتری تقریبا پایین شهر داشتیم ، بابام با وجودی اینکه به پولش احتیاج نداشتیم ۱۰سال پیس فروختش ۵۰تومن پولشو گداشت بانک سود بگیره ، الان پولش شده ۱۵۰تومن اون خونه شده ۲میلیارد 

منم دقیقا همینم ولی بچه من بزرگه خودش گفته به هیچ وجه آرامشش رو با اومدن یه بچه دیگه بهم نزنم تا الان هیچی کم نداشته  الانم کارهای مهاجرتمون رو انجام دادیم که اگر دوست داره بریم خودش فوق العاده از تک فرزندی راضیه