2777
2789
عنوان

نشخوار فکری و استرس زیاد

93 بازدید | 17 پست

بچها کمک من اصلا نمیتونم افکارم و کنترل کنم همش چیزای منفی میاد توش مثلا یجام درد می‌کنه به بدترین چیز ممکن فکر میکنم هی احساس میکنم داره بدتر میشه 

سمت چپ قفسه سینم بخاطر معدم درد می‌کنه هی میکنم نکنه قلب باشه با اینکه دوسال پیش رفتم اکو شدم و گفتن هیچی نیس واقعا نمی‌دونم چیکار  کنم زوم شدم رو بدنم کوچیک ترین دردی ک میگیرم میرم سراغش تا تهش و درنیارم ول نمیکنم تا حالا کسی اینجوری بوده یا نظری داره کمک کنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم به کوچیک ترین چیزا فک میکنم باعث اذیت شدنم میشن یه حرف میزنم یه رفتار میبینم میگم نکنه فلانه نکنه اینجوری نکنه اتفاق بدی بیوفته چند سال پیش هم بیل میزنم

عشق ادمو احمق میکنه🖤
منم همینم به کوچیک ترین چیزا فک میکنم باعث اذیت شدنم میشن یه حرف میزنم یه رفتار میبینم میگم نکنه فلا ...

دقیقا اصن هی یچی میشم ب بدترین چیز ممکن فکر میکنم و حالم بد میشه

رفتم ولی چیز خاصی نداد گف مدیتیشن اینا کن ولی نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم

شاید دکتر خوبی نبوده

دکتر برای وسواس فکری من قرص داد بهم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁