2777
2789
عنوان

چرا با وجود قرص هم پريود نشدم

106 بازدید | 11 پست

مجردم تنبلي تخمدان دارم 

براي پريود دوفاستون ميخورم الان ١٠ روزه گذشته كه قطع كردم اما پريود نشدم 

دليلش چي ميتونه باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپول میزدی بهتربود دوتا پروژسترون،،، برو دکتر حتما ازمایش هورمونی بده

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

منم همینطور بودم اگر پریود هم می شدم مقدار خونریزی م کم و دوره ش کوتاه بود

دکتر دوز قرص رو بالا برد و گفت دوتا همزمان بخورم

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

امپول ضرره؟چون منم زدم

نع شما بری دکتر هم اول بهت این امپولارو میده که پریود بشی بعدا برات ازمایش مینویسه انجام بدی مشکلت مشخص بشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
نع شما بری دکتر هم اول بهت این امپولارو میده که پریود بشی بعدا برات ازمایش مینویسه انجام بدی مشکلت م ...

اره رفتم دکتر داد و کلی ازمایش

ولی میگم خدایی نکرده این امپولا عوارض ندارن

منم پلی کیستیکم 

پری نمیشم

اره رفتم دکتر داد و کلی ازمایشولی میگم خدایی نکرده این امپولا عوارض ندارنمنم پلی کیستیکم پری نمیشم

نه اصلا همین امپول رو به زن حامله میدن بچه اش سقط نشه