2777
2789
عنوان

بابای پولدار داشتن نعمت بزرگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجاش خوبه؟ من هر چی دوست دارم دوستای قدیمیم هستنالان کسی میخواد به من نزدیک شه بخاطر‌ پول و موقعيته ...

خوشی زده زیر دلت شما 😂

خیلییی راحت میتونی براشون خرج نکنی

آره خیلی بچه بودم ۸ سالم بود هر چی ازش یادمه مریضی و بیمارستان و حال بدی بوده خدا پدر و مادر همه رو ...

خداوند پدر شما رو رحمت کنه عزیزم. خیلی ناراحت شدم براتون. .پولدار و بی پول تو دوست داشتنشون مهم نیست

اما اگه پول دار بودند بهتر بود هم برای هم برای خودشون

فامیل ما کلا ۳ تا دخترن 

۱۹ ساله ۲۱ ساله ۲۲ ساله

واقعا هر سه شون دانشجوی دندون پزشکی  سال اول قبول شدن 

هر ۳ شون شاسی گرون قیمت دارن

هر ۳ شون آیفون

هر ۳ شون کلی ملک و املاک به نامشونه ماهیانه بهشون اندازه خرجی یه سال میده ، سفر خارجی و.... وخونه درندشت بالاشهر ویلا خونه تو خارج

پدره ۳ تا کارخونه  داره البته پدرش ۴۱ سالشه مادره ۳۷ جوونن

بعد میگن پدر پولدار خوب نیست اینا ۵ نفرن ۵ تا ماشین خارجی دارن ، یعنی خونشون که بری دلت نمیاد برگردی عین بهشته ، اینقدر بزرگ و شیک هست تو گرون ترین منطقه واقعا من دوست دارم دعوتم کنن فقط بشینم خونشونو یه دل سیر نگاه کنم بالای هزار متره ، ۶ ،۷ تا خواب داره تراسش ۲۰۰ متره استخر داره و‌.... ویلاست ، اپارتمان نیست

بعد میگن پول خوب نیست

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اگه از پسش میتونی بر بیای بیاری بهتره بچت گناه داره تک فرزندی خیلیییی سخته ولی اگه نمیتونی نیاری بهت ...

سنم ۴۰ ساله آخه از همسرم هم یکبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم دخترمم ۱۲ سالشه

سنم ۴۰ ساله آخه از همسرم هم یکبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم دخترمم ۱۲ سالشه

سنت گه مشکلی نیس ، میتونی زیر نطر دکتر باشی 

ولی اگه اعصاب و حوصلوش داری بیار 

از طرفی ببین دخترت چی میگه 

بچه ی من تک فرزنده باباش هم پولداره براشم همه چیز مهیاست میترسم دومی رو بیارم ۳ تامون بریم تو فشار ب ...

من خودم اگه تک فرزند بودم حتما گله میکردم از مادرم که چرا خواهر یا برادر ندارم الانم با اینکه سر کارن و دیر به دیر میبینمشون ولی باز حس میکنم پشتم خالی نیست که خواهر و برادر دارم 

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی