2777
2789
عنوان

بابای پولدار داشتن نعمت بزرگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 61 پست
دروع میگن باور نکن

نه دختر خاله ی خودمه زنه ، رابطه صمیمی داریم میان‌میریم همه رو دیدیم

اینم بگم فقط ارث رسید به شوهر دختر خالم از اول زندگی ۱ کارخونه بزرگ به اسم شوهرش بوده ..دیگه ببین

تازه شوهرش ۱۹ سالش بود

دختر خالم خودش شرایط خوبی نداشت زود شوهرش دادن ، اما خدا کمکش کرد از همون اول ازدواج بهترین امکانات رو داشت‌.‌..

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همینم ولی بچه من بزرگه خودش گفته به هیچ وجه آرامشش رو با اومدن یه بچه دیگه بهم نزنم تا الا ...

خدا کنه دختر منم اینجوری بشه خیلی غصشو میخورم نمیخوام یه تک فرزند دیگه بدنیا بیارم الان اقدام کنم بدنیا بیاد ۱۳ سال فاصله سنی میشه

خوشبخت باشن ایشالله

انشالله

دختر خالم و خونوادش سختی زیاد کشیدن ، اما خدا درو به روشون باز کرد از همون موقع خالم اینا هم غرق پولن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من پدرم پولدارهتک بچه ام هستماما این همه چیز فراهم بودنه بعضی وقتا باعث میشه خودم تلاش نکنم واسه این ...

خوب بد مگه اقا زاده ها مگه تلاش میکنن فقط زندگی میکنن و عشق و حال فکر کن آقا زاده ای

انشاللهدختر خالم و خونوادش سختی زیاد کشیدن ، اما خدا درو به روشون باز کرد از همون موقع خالم اینا هم ...

خداروهای مرتبه شکر 

خدا یکی هز این شوهرا هم نصیب من و همجنین دخترای مجرد کنه😁

سنت گه مشکلی نیس ، میتونی زیر نطر دکتر باشی ولی اگه اعصاب و حوصلوش داری بیار از طرفی ببین دخترت چی م ...

اعصابم یه روز خوبه یه روز بد ثبات شخصیت ندارم یه روز بچه میخوام یه بار بچه نمیخوام یه بار باردار شدم سقط شد خیلی خوشحال شدم سقط شد دوستش نداشتم از همه بدم میومد بچه کوچیک میدم بدم‌میومد از یچه ی کوچیک خواهرم بدم‌میومد

اعصابم یه روز خوبه یه روز بد ثبات شخصیت ندارم یه روز بچه میخوام یه بار بچه نمیخوام یه بار باردار شدم ...

پس بنطرم نیاری بهتره 

والا من ۲۱سالمه  مجردم ، اعصاب بچه ندارم 

وای به حال شماها 

اینا دیگه لاکچری و آقا زاده ان

اره واقعا

آقا زاده نیستن پدر پدره میتونه تهرانو بخره ، اوایل ازدواجشون یه کارخونه زد به اسم پدره

واقعا پولدار ترین و خوشبخت ترین ادمایی که دیدم اینان. یعنی رو کارت بچه هاش هیچوقت کمتر از ۳۰۰ میلیون نیست اونم واسه خرجی و تفریح فقط هرماه همون قدر شارژ میکنه براشون ، تابستونم ایران نیستن اکثرا میرن سفر خارج خونوادگی

ماشین بچه هاش هر کدوم ۵ میلیارد

خودش ماشینش خیلی بزرگه نمی دونم اما شوهرم میگه زیر ۱۵ میلیارد نیست

اینا به کنار من عاشق خونشونم. بنظرم زیبا ترین ویلاییه که تو کل عمرم دیدم خیلی خیلی شیکه و بزرگ و دلنشین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا که یکدونشم زیاده نکن

منم نظرم همینه این زمونه دیگه برادر خواهرها مثل قدیم رابطه ی خوبی با هم ندارن صمیمیت بینشون نیست رفت و آمدی نیست دو تا بچه داشته باشه با هم خوب نباشن به چه درد میخوره همین یکی کافیه

خوب بد مگه اقا زاده ها مگه تلاش میکنن فقط زندگی میکنن و عشق و حال فکر کن آقا زاده ای

عشق و حال میکنم اما خب یه جایی یه کارایی احتیاج به تلاش خودم ادم داره نه بابای پولدار