2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم که گفتم شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 47 پست
چه ربطی داره به صفحه اینستاگرام ؟!

ینی دلیلی بر فخر فروشی میان غریبه ها نیست 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من دیگ برام مهم نیس واقعا دیگ سعی کردم اهمیت ندم ولی چرا داره آنقدر تلاش می‌کنه ک اونا قبول کنن؟ من ...

بابا ولش کن هرچی ک باشه شما حواست باشه ک ازت نکنن ب قول خودت ولی ب این کار نداشته باش ک خواهرشوهرت با کی میخواد ازدواج کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگ برام مهم نیس واقعا دیگ سعی کردم اهمیت ندم ولی چرا داره آنقدر تلاش می‌کنه ک اونا قبول کنن؟ من ...

هر مادری حق داره بخواد دخترش با خانواده ی خوبی ازدواج کنه

اینکه اون خانواده دختر رو قبول کنه یا نکنه به خودشون ارتباط داره

🦦
ینی دلیلی بر فخر فروشی میان غریبه ها نیست

خوب الان خواهرهمسرتون با هرکسی ازدواج کنن شما چرا نگران هستید؟ 

شما ازدواج کردید شرایط رو میدونستید درسته؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیز ول کن دیگه چیکار به زندگی اون بدبخت داری هی تاپیک میزنی؟!واقعا این حجم از نفرت و حسادت از کجات ...

نفرت و حسادت از اونجا میاد که برای من ساده ترین چیز ها بود و خواهرش نمیزاشت من مطابق میل خودم انتخاب کنم اصرار داشت ارزون باشه 

نفرت من از اینجا میاد 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
شما برداشتت این نیست موردی نداره

ببین من ک اینجور نیستم هرکی هرچی راجبم میگه و خودمم تو اینه میبینم رو میگم ولی ی بار اینجا تاپیک گذاشتم راجبه چهرم و چهره برادرم بیا ببین چ توهینایی شنیدم و چ آدمای بی مصرف و خدا نشناسی چ چیزایی نوشتن 

خدا ازشون نگذره و فقط اون جواب بده بعضیا خیلی بی شعور و شخصیتن وایه همین میگم خب وقتی یکی خوشگله خوشگله چرا میاید میگید اعتماد بنفس داری طرف وقتی ی چیزی میذاره بگردید دنبال هدفش ن اینکه چهارتا واقعیت گفته بگید اعتماد بنفس داری 

خوب الان خواهرهمسرتون با هرکسی ازدواج کنن شما چرا نگران هستید؟ شما ازدواج کردید شرایط رو میدونستید د ...

نگران اینم ک خانوادگی تو کار تور کردن پولدارا باشن

ببین من ک اینجور نیستم هرکی هرچی راجبم میگه و خودمم تو اینه میبینم رو میگم ولی ی بار اینجا تاپیک گذا ...

مورد شما فرق داره و اونا خیلی اشتباه کردن که این صحبت‌ها رو کردن جانم اینجا سطح شعور بعضی ها زیر صفره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
شما سعی کن مثل اون نباشی جدی میگم اون مریضه شما دل ب دلش نده

بخدا من کاری ب کاریشون نداشتم خودشون اذیت آزار شروع کردند 

خب اگه مطمئن شی به خاطر پول اومدن سمتت چه کاری ازت برمیاد؟

واقعا بهمش میزنم