2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

3318 بازدید | 126 پست

شوهرم  ناباروره و هیچ راهی برای بچه دار شدن ندارین جز اسپرم اهدایی که اونم تو اصفهان انجام میدن خودم مشهدم 

دلم اصلا راضی نمیشه به اسپرم اهدایی همش میترسم شوهرم بچه رو دوست نداشته باشع 

یه هفت‌س شب و روزم شده گریه شوهرم میگه جدا شو به پای من نسوز اما من دوسش دارم ولی دو دلم تو دوراهی ام دارم نابود میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

لطفاً نکید از پرورشگاه بیار شرایطش رو اصلا ندارم و نمیتونم  

من تحمل این همه فکر و خیال و ندارم امروز صبح به سرم زد جمع کنم برم اما دلم میسوزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دار نشید خب 😐 وقتی انقد تبعاتش واستون سنگینه و نمیتونید بپذیرید، بچه دار نشید

به همین سادگی

و اینو بپذیرید که یه چیزایی میخوایم ولی نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عکس ازمایش اسپرمش میزاری؟

به ماهم گفتن اسپرم اهدایی.شوهرمم گفت طلاق بگیر.اما اسپرم اهدایی نه

از خداوند خواستم.الان ام جوجه رنگیم داره شیر میخوره

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

این حق مسلم شماست اگر میدونی بچه حضورش از همسرتون مهم تره جدا بشین و ایشونم آزار ندین بیش از این اما به اینم فکر کنین ممکنه با وجود بچه از همسر دیگه ای خوشبخت نشین!هرچند بنظرم با منطق نمون اگ دلت به این زندگیه بمون

عکس ازمایش اسپرمش میزاری؟به ماهم گفتن اسپرم اهدایی.شوهرمم گفت طلاق بگیر.اما اسپرم اهدایی نهاز خداوند ...

عزیزم شوهرم از بیضه هم نمونه برداری شده هیچ امیدی نیس دیگه واقعا نمیتونم منتظر معجزه باشم 😭😭

نظرشوهرت راجع به اسپرم اهدایی چیه؟من اطلاعی ندارم مگه قرارنیست ازاسپرم خودش باشه؟

اسپرم اهدایی یعنی اسپرم یه مرد دیگه رو با تخمک این خانم لقاح بدن

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من یکی از دوستان همینجور بود  همین کارو کردن الان هم اینقدر دوستم اون بچه رو دوست داره که گاهی وقتا حسودیم میشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .