2777
2789
عنوان

خودمو شوهرم نابود شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3317 بازدید | 126 پست
عزیزم شوهرم از بیضه هم نمونه برداری شده هیچ امیدی نیس دیگه واقعا نمیتونم منتظر معجزه باشم 😭😭

از خداوند میخوام بهترین واستون پیش بیاد

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا درک نمیکنم چرا انقدر بچه رو برای خودتون بزرگ میکنید؟! 

بچه های دیگران چه گلی زدن به سر مامان و باباشون؟ 

من چهارده ساله ازدواج کردم بچه ندارم و قصدش هم نداریم

توی ارامش از زندگیتون لذت ببرید، حتما بابد درگیر کارهای بچه و مشکلاتش باشید؟!

سفر برید، به خودتون برسید، برید کلاس موسیقی، ورزش کنید

نمیدونی کدوم شهر رفتن برا اهدایی

شیرازیم رفتن اصفهان 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

از کجا معلوم جدا بشی و دل شوهرت بشکنه تو ازدواج بعدیت موفق میشی بچه سالمی داشته باشی؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
شیرازیم رفتن اصفهان

اتفاقا دوبار هم رفتن چون بار اول جنین سقط شد اما امیدشونو از دست ندادن وبار دوم جواب داد 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
من مذهبی نیستم اطلاعات ندارم ولی اینکارمشکل شرعی نداره؟

نه نداره

اسپرم مردی رد انتقال میدن که شباهت قدی و ظاهری و حتی خون با همسر داشته باش.جوری که خیلی ازین بچه ها شبیه همسر هستن 

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند