2777
2789
عنوان

طلاقمو نگرفتم پسره ازم رابطه میخواد منم قبول نکردم بهم گفت خدافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 136 پست
به نظرم کلا هرچی پسر و مرد هست، ول کن یه مدت. یه دوست خوب پیدا کن باهاش وقت بگذرون. و خیلی وقتا هم ت ...

نمیدونم با چه روشی میشه خودمو بشناسم ببینم چمه 

چکارکنم راهی بلدی؟

به هر جنس مذکری نمیشه گفت (مرد) بعضیا فقط(نر) هستن نمونش نر هایی که تو سایت تو اینجور تاپیک ها پر ...

ببین این انقدر داغون بوده که حتی مجازی هم باهاش اوکی نمیشن اومده اینجا

کاربری اشتراکیِ منو اجی جونم🦋🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال اینا آدمای خوبی بودن صبر میکردن حداقل جدا بشی 

میفهمم خلا روحی داری ولی باید حداقل چندین ماه از طلاقت بگذره بعد فکر آشنایی باشی کات کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شوهرم سگش ب این شرف داشت از لحاظ انسانیت

خب بفرما 

ایراداتش رو بنویس و برو مشاور 

بهش زنگ بزن برید کافه صحبت کن 

مشکلاتو با هم بررسی کنید حل کنید 

اون مردی که باهات ازدواج کرده متعهده حداقل یک بار خودشو ثابت کرده ن کسی ک اینطوری با روح و روانت بازی میکنه

.

احمق ندیدی؟

دور از جون، ببین ما همه یک جاهایی غفلت میکنیم شاید به خاطر یک سری دلتنگی ها یا بعضی اوقات دیده نشدن ها... امکان داره برا همه پیش بیاد. الان تو همون شرایط از چاله به چاه هستی دوستم. لطفا بیا بالا و نذار پایین کشیده بشی که اوضاع بدتر و سخت تر میشه

البته ریپ شما مربوط به پیام من نبود

با این پسره که حتمااااا کات کن و بزار طلاق بگیری ذهنت اروم بشه یمدت با کسی‌ وارد رابطه نشو رو خودت ک ...

میدونی چرا انقد اعتماد ب نفسم کم شده

چندوقت پیش یه پسر معروف پولدااار اومد دایرکتم از عکسم خوشش میومد بعد بهم پیشنهاد داد برم ببینمش خونش...منم نرفتم گفتم از اینکارا نمیکنم 

بهم گفت بابا ۲۷سالته فک کردی خیلی کوچیکی ک داری در مورد س.ک س بحث میکنی؟؟؟ اون زری ک زد باعث شد فک کنم دیگه سنم رفته بالا و مناسب کسی نیستم

به هر جنس مذکری نمیشه گفت (مرد) بعضیا فقط(نر) هستن نمونش نر هایی که تو سایت تو اینجور تاپیک ها پر ...

من دیروز  ی تاپیک زدم هر نری ک بهم درخواست دوستی میده تو تاپیکم میزارم تو دو روز گذشته دو نفر درخواست دادن 

خاک برسرا

.

دور از جون، ببین ما همه یک جاهایی غفلت میکنیم شاید به خاطر یک سری دلتنگی ها یا بعضی اوقات دیده نشدن ...

چندوقت پیش یه پسر معروف پولدااار اومد دایرکتم از عکسم خوشش میومد بعد بهم پیشنهاد داد برم ببینمش خونش...منم نرفتم گفتم از اینکارا نمیکنم 

بهم گفت بابا ۲۷سالته فک کردی خیلی کوچیکی ک داری در مورد س.ک س بحث میکنی؟؟؟ اون زری ک زد باعث شد فک کنم دیگه سنم رفته بالا و مناسب کسی نیستم

مگه همش باید با یکی باشی . فردا میری با این املاکی هر.زه زیگیل و‌ایدزم‌میگیری. بشین سر جات . حالا ط ...

میدونی چرا انقد اعتماد ب نفسم کم شدهچندوقت پیش یه پسر معروف پولدااار اومد دایرکتم از عکسم خوشش میومد ...

من پنج سال قبل تو ۲۸/۹ سالگی ازدواج کردم الانم ک باز ین ازدواج بالاتر رفته چرت گفته خواسته اعتماد بنفس تو خراب کنه اوکی بدی

.

خاک تو سرش خودتو بکش بالا این عنا رو از کجا پیدا میکنی دختر

پسره رو ببینی میگی خدایا این چرا انقد پرستیژش بالاست

لباس همههههه گرووووون ماشین گرررررووووون

بعد حرف زدنش این مدلی

به خاطر وجود نازنین خودت، لطفا با این آقا کات کناون فقط دنبال هوس بازی و رابطه ستحتی تو لجن زار... ش ...