2777
2789
عنوان

طلاقمو نگرفتم پسره ازم رابطه میخواد منم قبول نکردم بهم گفت خدافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 136 پست
میدونی چرا انقد اعتماد ب نفسم کم شدهچندوقت پیش یه پسر معروف پولدااار اومد دایرکتم از عکسم خوشش میومد ...

حیا و عفت ربطی به سن نداره، اونا کارشون رو بلدن با احساس گناه دادن باعث میشن طرف رام شون بشه. من اگر کسی بهم بگه میگم متاسفانه من حساسم و چارچوب من اینه با قاطعیت اینا رو میگم. اونوقت اگر دنبالت نیومد و قهر کرد و کات و اینا بدون که فقط مرض داشته. تا زن متاهل میبینن رابطه میخوان خاک بر سرا... بگو من برای جسم و روحم بیش از اینا ارزش قائلم

بعدم من تازه ۳۱ سالگی ازدواج کردم تا اون سن نه دوست پسر داشتم و نه دستم به نامحرم خورده بود. خیلی ضرر کردم؟!

۲۷ که سنی نیست

با املاکیه کلا کات کن چون فقط دنبال اینه ازت سواستفاده جنسی کنه بعد ولت میکنه میره باز یه شکست دیگه میخوری وبه غلط کردن میفتی یه مدت ازجنس مخالف دوربمون .برو یه حرفه ای چیزی یادبگیر سرگرم شو .

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیا و عفت ربطی به سن نداره، اونا کارشون رو بلدن با احساس گناه دادن باعث میشن طرف رام شون بشه. من اگر ...

مامانمم یجوری جبهه داره مقابل زنی ک طلاق میگیره

میگه دیگه هیشکی نمیگیرتشون

در وهله اول مامانم ریده بهم

نمیدونم با چه روشی میشه خودمو بشناسم ببینم چمه چکارکنم راهی بلدی؟

یه تمرین بهت میگم: برو جلوی آینه به چشمات نگاه کن. به پوستت، به لبت، به موهات. ببین این آدمی که توی آینه هست رو اصلا می‌شناسی ؟ یه حس عجیبی خواهی گرفت.شاید گریه کنی، شاید بی حس باشی.

تمرین دوم: توی اتاقت پاشو یه وسیله رو جابه جا کن. مثلا پاتختی رو همییییشه یه جا می‌ذاری و جاش ثابته، جاش رو تغییر بده. ساعتتو همیشه به یه دستت میبندی، اینبار به اون یکی دستت ببند تا یه ماه. بذار چشمت از این عادت کردن ها دور بشه که مغزت عادت کنه به تغییر.

تمرین بعدی: به موهات خیلی اهمیت بده و به پوستت. اونا دارایی های تو هستن.همیشه آرایش کن به خودت برس . حتی زمانی که حوصله نداری هم یه ذره آرایش رو داشته باش. روتین پوستی هم حتما داشته باش اگه نداری. توی نت بزن روتین پوستی، کلی چیز میز میاره برات.

همیشه زیورآلات استفاده کن. بدلیجات. از قدیم بهمون گفتن پول به بدلیجات نده. اما به نظرم حرف چرتیه. ما زنها عاشق جینگولی پینگولی هستیم و باهاش به آرامش میرسیم.

در کل زنانگیتو با این چیزا بالا ببر. اون وقته که حالت هم خوب میشه.

دوش گرفتن هم یادت نره.

بعد از همه اینا، به علایقت فکرکن. به اون آرزوهایی که دوران نوجوانی داشتی و نذاشتن بهشون برسی. ورزش، موسیقی، یا هرررر چیز دیگه ای که بهشون علاقه داشتی. اون علاقه ها هنوزم منتظرتن. برو دنبالشون و انجامشون بده.هویت تو این چیزایی هست که بهت گفتم. هویت تو ، نه خانوادته و نه شوهر و دوس پسرت. تو با درونت و با زنانگیت تعریف میشی.🫂♥️

حرومی کثافت هرروز زجرم میده باید سیفونشو با دیلیت اکانت بکشم

بهترین کارممکنو میکنی عزیزم .به مرورزمان همه چیز درست میشه صبورباش .بزارحال روحیت خوب بشه که یه آدم درست وحسابی بیاد توزندگیت .

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

میدونی چرا انقد اعتماد ب نفسم کم شدهچندوقت پیش یه پسر معروف پولدااار اومد دایرکتم از عکسم خوشش میومد ...

... لق همشون ارزش خودتو واسه این بی سر و‌ پاها نیار پایین

اتفاقا کار خوبی میکنی نمیزاری ازت سواستفاده کنن 

یه تمرین بهت میگم: برو جلوی آینه به چشمات نگاه کن. به پوستت، به لبت، به موهات. ببین این آدمی که توی ...

واقعا گریم گرفت😭😭😭😭😭😭

ممنون از کمکت حتما انجام میدم فک کنم جواب بگیرم ازش❤️💔

عزیزم منم همسن تو هستم. اصلا احساس نمیکنم سنم رفته بالا. با اینکه کلی مشکلات هم دارم توی زندگیم، اما تنها چیزی که بهش باور دارم، خودمم. به خودت باور داشته باش . هر کی یه زری زد، نباید روت تاثیر بذاره. مردها فقط می‌خوان از زنها سواستفاده کنن، اونجور حرف ها رو میزنن که اعتماد به نفستو به عمد بیارن پایین و راحت تر کارشونو بکنن.

عزیزم منم همسن تو هستم. اصلا احساس نمیکنم سنم رفته بالا. با اینکه کلی مشکلات هم دارم توی زندگیم، اما ...

اره بیشعور قشنگ دلمو شکوند

مامانمم میگه طلاق ک بگیرن زنا دیگه هیچکس نمیگیرشون و دیدگاه بدی ب طلاق داره

واقعا گریم گرفت😭😭😭😭😭😭ممنون از کمکت حتما انجام میدم فک کنم جواب بگیرم ازش❤️💔

انشاالله عزیزم . پیج آریناز آریانا رو هم دنبال کن توی اینستا حتما‌ . من چندساله هرروز پست ها و استوری های اونو میبینم. اون باعث تغییر و آگاهی من شد.

اره بیشعور قشنگ دلمو شکوندمامانمم میگه طلاق ک بگیرن زنا دیگه هیچکس نمیگیرشون و دیدگاه بدی ب طلاق دار ...

مامان منم این دیدگاه رو داره متاسفانه. و بخاطرشون نمیتونم طلاق بگیرم. مشاوره. رفتین با شوهرت؟ مشکلتون دقیقا چیه؟