2777
2789
عنوان

طلاقمو نگرفتم پسره ازم رابطه میخواد منم قبول نکردم بهم گفت خدافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 136 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی احترامی به نرها شد

به هر جنس مذکری نمیشه گفت  (مرد)  بعضیا فقط(نر)  هستن نمونش نر هایی که تو سایت تو اینجور تاپیک ها پرسه میزنن و درخواست دوستی میدن

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

مگه همش باید با یکی باشی . فردا میری با این املاکی هر.زه زیگیل و‌ایدزم‌میگیری. بشین سر جات .  حالا طلاق بگیر یه مدت سکنگین و رنگین بشین سر جات . یه خاستگار برات پیدا میشه. چرا همه که میان طرفت بدن. چون جذب بد میکنی . باید رو خودت و رفتارات کار کنی 

دیگه مشاور گفته کات کن ما چی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خودت باید به خودت کمک کنی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
احمق ندیدی؟

اولا ک دور از جونت 

دوما خواهرانه بگم این همه تلاشی ک داری تو این رابطه اشتباه و گناه صرف میکنی صرف همسرت کن ساید زندگی ت برگشت  برو مشاور ببرش دکتر یک یال ب هر دوتون وقت بده همه تلاشتون بکنید صدتون رو بزارید 

مینیمال 
فکر کنم طرف نر هستش

هست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

به نظرم کلا هرچی پسر و مرد هست، ول کن یه مدت. یه دوست خوب پیدا کن باهاش وقت بگذرون. و خیلی وقتا هم تنها باش و کارایی که بهشون علاقه داری، انجام بده. تمرکزتو بیار روی خودت تا بتونی حال روحیتو بهتر کنی. انتظار نداشته باش اون آقا پسر بتونه حال تو رو خوب کنه. اون به فکر خودشه، تو هم به فکر خودت باش و به خودت ارزش بده. حتی اگه همین الان یه آقای موجه و خوب هم بیاد به زندگیت، با این آشفتگی که داری، نمیتونه کاری برات بکنه.

با این پسره که حتمااااا کات کن و بزار طلاق بگیری ذهنت اروم بشه یمدت با کسی‌ وارد رابطه نشو رو خودت کار کن ب هر خری دل نبند 

برو سرکار مستقل شو‌‌ وقتت رو پر کن و به هر کسی اجازه نده نزدیکت بشه طرفو بسنج بعد قبولش کن