2777
2789

من کنکوریم سال یازدهم به شدت خوب میخوندم انگیزه داشتم امید داشتم کلا مثل یه نوجوون نسبتا نرمال بودم

ولی از مهر ماه دیگه اینطوری نیستم بیخیال شدم کلا برای زندگیم انگار اصلا اون ادم قبلی نیستم 

نمیتونم به خانوادم این موضوع بگم نمیخوام حتی یه درصد فکرکنن بخاطر توجه اینو میگم پس نمیتونم برم مشاور

میشه کمکم کنین برگردم به اون ادم قبلی 

حالم خیلی بده خیلی زندگیم داغون شده به هیچکس نمیتونم چیزی بگم حتی یدونه دوستم ندارم

لطفاً لایک نکنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدام به آیندت فکر کن بگو درس نخونم کنکور قبول نمیشم فلان میشه به زندگیم لطمه میزنه پس باید درسمو بخو ...

دیگه نمیتونم اینده رو تصور کنم

لطفاً لایک نکنید 

میتونی یه ادم بیخیال بشی و انگیزه ادامه دادن نداشته باشی و احتمالا چندسال بعد حسرتشو بخوری میتونی تلاشتو بکنی حتی اگه شکستم بخوری بگی تلاشمو کردم و شرمنده خودت نشی و بازهم ادامه بدی