2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 75 پست
مربی باشگاهم ازون پول دوستاس جرعت نمیکنه این چیزا رو تذکر بده میترسه ک دیگه نیان ناراحت بشن...ولی ما ...

خداروشکر مربی ما رو این چیزا خیلی حساسه.سر این قضیه ۵نفر که سطح مسابقات کشوری بودن رو تذکر داد و اونا هم بهشون بر خورد و رفتن.

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هرروز میرم حموم ولی یکم ورزش کنم عرق میکنم و بو میدم شما نرو تو حلق طرفطبیعیه بعد ورزشهیچکس ب اند ...

نرفتم تو حلقش ک من اصلا اونجا ورزش خودمو میکنم ولی وقتی فضا اینقد بو میده ادم نمیتونه تحمل کنه

من هرروز میرم حموم ولی یکم ورزش کنم عرق میکنم و بو میدم شما نرو تو حلق طرفطبیعیه بعد ورزشهیچکس ب اند ...

من خودمم حموم میکنم لباسامو زود ب زود میشورم  ولی موقع ورزش قبلش اسپری میزنم‌.وسطاش باز میرم دو بار میزنم ...دیگه مطمئنم ک بو نمیدم

شماهم حس میکنید این پلنگای عملی تو باشگاه بیشتر از بقیه بو میدن؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

من دیدم کسایی که هر روز حموم میرن دم و دیقه به خودشون اسپری و ...میزنن ولی عرقشون بو میده دست خودشون نیست 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
وای منمم بخدا اینقدرر طرف داف و پلنگ بود پر از ارایشش از کنارم رد میشد عوقم میگرفت حتی زورم میومد اب ...

داف و پلنگ بودن ملاک تمیزی نیست یه چیزایی دیدم ازشون که خدا میدونه 

به نفری بود میخواست ابر پنکیکشو مرطوب کنه حال نداشت تا شیر آب بره ابر رو تُفِش خیس کرد🤢

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
بعضیا بجز بوی بدن لباساشونم‌ تند تند نمیشورن از تمرین قبلی همونو‌ میپوشن واقعا غیر قابل تحملن

من ی روز درمیون میرم لباسامم کمن ست باشگاه دو سه دست دارم ولی بازم بعد هر تمرین میندازم لباسشویی. خوشبو کننده هم میزنم