2777
2789
عنوان

شوهرم زده زیر حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 63 پست
شهرتون کجاست؟ حق تحصیل و ..نداری؟

تحصیلم تموم شده و قراره مشغول به کار بشم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خودت شوهرتو بهتر میشناسی

باید ببینی مشکلش چیه

منم یک سال و نیم پیش به پیشنهاد خود شوهرم اومدیم شهری که خانوادم هستن،بعد یک سال گفت من اینجا نمیتونم کار کنم و برگشت ولی هرکاری میکنه من برنمیگردم،گفتم روزی که اومدیم هیچوقت نگفتی ممکنه برمیگردم،من الان دیگه نمیتونم برگردم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الآنم اون اونجاست منم اینجا 

آخر هفته ها میاد خونه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
درسم داره تموم میشه قرار شد برم سرکار الان میگه فقط شهر خودمون باشه

تو شهر خودتون مشغول شی ک بهتره برات کنار خانواده‌ت باشی چن سال بعد بچه دارهم شی اذیت نمیشی . بخوای کشش بدی متاسفانه این روزا میشه بدترین خاطراتت . نهایت کاری ک میتونی بکنی بزنی تو فاز مظلوم بازی و گریه ک دلش ب رحم بیاد موافقت کنه 

تحصیلم تموم شده و قراره مشغول به کار بشم

پس برو برگرد ببین چرا نمی‌خواد تهران شاید به خاطر هزینه های زندگیه علتشو بفهم اگه منطقی بود به نظر من با سیاست توجیهش کن اگرم راه داره بری شهر خودت که برو

قطعا پای یکی از اعضای خانواده اش در میونهگذاشتت تو عمل انجام شده جهازتو بردی برش گردون بگو توم خسارت ...

دقیقااا من مطمئنم کسی پرش کرده 

چون قرار بود بریم تهران 

حالا من درسم داره تموم میشه زده زیر همه چی 

قراره مشغول به کار بشم تو شرکت خوب با حقوق خوب 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

محل زندگی بهانه‌ست میخواد کار نکنی

دقیقا تو شهر مام کار نیست واسه خانوم 

اصلا شرایط خونه گرفتن نداره من دارم میگیرم با فروش طلاهام و وام ازدواجم اصلا توانایی تهیه خونه نداره ...

نه حق طلاق بخاطر این نمیدن 

حق مسکن رو هم بهت نمیدن فقط دادگاه مجبورش میکنه خونه رو خودش تهیه کنه که در شان شما باشه 

از من میشنوی طلاهاتو بخاطر این آدم نفروش چون فردا نه تنها عوضشو نمیخره بلکه میگه میخواستی انجام ندی مگه من گفتم

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

محل زندگی بهانه‌ست میخواد کار نکنی

چیکار کنم به نظرت 

دقیقااا من مطمئنم کسی پرش کرده چون قرار بود بریم تهران حالا من درسم داره تموم میشه زده زیر همه چی قر ...

توم دست بالارو بگیر بگو اوکی پس راهمون از هم جداست من اولین الویتم وفای به عهده وقتی رو حرفت نمیتونی بمونی نمیشه روی بقیه حرفاتم بمونی زندگی سخت میشه خلاصه تهدید کننده تو‌باش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

کدوم شهر میخواد زندگی کنه ؟ خب شاید فک میکنه از پس هزینه های زندگی تو تهران بر نمیاد و سخت میشه براش ...

تو شهر ما درآمد نیست اصلا خودشم می‌دونه تهران 

می‌تونه پیشرفت کنه ولی همون به قول شما خانوادش پرش 

کردن من چیکار کنم؟

چیکار کنم به نظرت

تو شهری که شوهرت میگه کار پیدا کن. نمیشه؟ بعد ببین چی میگه اگه بازم بهانه بیاره مشخصه با کار کردنت مشکل داره. ولی من جای تو بودم مقاومت میکردم از راه قانونی وارد میشدم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
شده تا پای طلاق برو ولی کوتاه نیا.اگه الان کوتاه بیای کل زندگیت همینجوری بهت وعده الکی میده و میزنه ...

به نظرت چرا زده زیر حرفاش؟