2777
2789

💚💚💚اون دسته از عزیزانی که بنا به دلایلی اعم از مالی و غیره توانایی پرداخت شهریه برای یادگیری زبان ندارن،یا نیاز به مشاوره دارن در این زمینه یا هر زمینه دیگه ای، به نیت امام زمان و تعجیل در فرج ایشان هیچ هزینه ای ازشون گرفته نمیشه

هر گونه خدمتی در این تاپیک نذر تعجیل در ظهور و سلامتی مولاست💚💚💚💚

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید جیکار کنیم

میتونم مجازی یادتون بدم.از طریق تلگرام

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
چجوری باهامون کار میکنی

گفتم عزیزم.از طریق تلگرام و به صورت مجازی.فقط بگین سطحتون در چ حدیه

چه خوب میشه منم باشم

اره عزیزم حتما

منم میخوام کجا یاد میدین

تلگرام عزیزم