2777
2789
عنوان

شوهرم زده زیر حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 63 پست
شاید قبول نکنی حرفمو اما این ادم قابل اعتمادی نیست و این قضیه یه همینجا ختم نمیشه و میبینی که داره م ...

آره جدیدا همش میگه به نظرت میشه یه روز پولدار بشم 

و تو کار نکنی ؟؟

منم گفتم من اصلا آدم نیستم که خودمو محدود کنم 

به نظرت چیکار کنم اوایل همش می‌گفت کار کن و کمک حال باش الان زده زیر همه چی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت شوهرتو بهتر میشناسیباید ببینی مشکلش چیهمنم یک سال و نیم پیش به پیشنهاد خود شوهرم اومدیم شهری که ...

می‌ترسه تو تهران یکی بهتر از اونو ببینم 

و آشنا نیست کسی 

و راحت میتونم خیانت کنم مشکلش همینه انگار 

البته اینکه من اومدم موندم تهران پیش خانوادش 

پر شده باشه هم هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تو شهر خودتون مشغول شی ک بهتره برات کنار خانواده‌ت باشی چن سال بعد بچه دارهم شی اذیت نمیشی . بخوای ک ...

اصلا شهر خودمون کار نیست واسه خانوم 

نه حق طلاق بخاطر این نمیدن حق مسکن رو هم بهت نمیدن فقط دادگاه مجبورش میکنه خونه رو خودش تهیه کنه که ...

گفتم شوهرم هستش البته شرط کرده بودم 

به اسم خودم باشه 

آره جدیدا همش میگه به نظرت میشه یه روز پولدار بشم و تو کار نکنی ؟؟منم گفتم من اصلا آدم نیستم که خودم ...

کار کن و کمک حال باش؟چشم حتما کار کن خرج شو بده

یعنی اگر خواهر من بودی هرطور شده بود راضیت میکردم طلاقتو همین الان بگیری

کار کنی میگه کار نکن

کار نکنی میگه تو تنبلی

خودت برگرد یک دور تاپیک هاتو بخون بنظرت ده سال دیگه زندگیتون چحوریه؟ادم خوشحالی هستی؟ بچه ات از پدری براش انتخاب کردی راضی هست؟ 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
می‌ترسه تو تهران یکی بهتر از اونو ببینم و آشنا نیست کسی و راحت میتونم خیانت کنم مشکلش همینه انگار ال ...

یا خدا،مگه خیانت کردن الکیه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
توم دست بالارو بگیر بگو اوکی پس راهمون از هم جداست من اولین الویتم وفای به عهده وقتی رو حرفت نمیتونی ...

چطور میتونه این همه رنگ عوض کنه 

حتی نمیزاره تنها برم بیرون 

من می‌دونم واسه اینکه منو محدود کنه نزاره کار کنم 

چون می‌گفت فقط مربوط به رشته خودت حق داری کار کنی 

بعد مربوط به رشته خودم تو شهرمون واسه خانوم کار نیست  

به نظرم کوتاه نیا کم چیزی نیست آینده ی خودته شاید پرش کردن که نزار مستقل شه ولی تو سرحرفت بمون خانوا ...

خانوادم آره در جریان هستن ولی طرف اونو میگیرن 

چیکار. کنم ؟

آره اوایل می‌گفت کار کن به یه جایی برس 

بهت افتخار کنم الان کلا عوض شده 

من اومدم تهران اون الان خونه خودشون 

نمیدونم چیا گفتن بهش که 

تو شهری که شوهرت میگه کار پیدا کن. نمیشه؟ بعد ببین چی میگه اگه بازم بهانه بیاره مشخصه با کار کردنت م ...

از راه قانونی مثلا چطور 

اصلا شرایط خونه گرفتن نداره من دارم میگیرم با فروش طلاهام و وام ازدواجم اصلا توانایی تهیه خونه نداره ...

خب عزیزم شما ک گفتین شرایط زندگی کردن توتهران رو داره ؟

بهاش صحبت کردی دقیقا دلیلش چیه؟

شوهرت مگه دهن بینه؟؟

به نظر من چون خیلی دوستت داره حساس شده و نمیخواد کار کنی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بهشون بگو من این همه درس  نخوندم که تهش بشینم تو خونه  الان که دارم نتایج این همه تلاش رو ببینم و بچشم دارین مانعم میشین بنظرم اول خانواده رو راضی کن تا اگر دیدی با همسرت به توافق نرسیدی بهش بگی که خانوادم مخصوصا بابام راضی نیستن یه جورایی بدونه خانوادت طرف تو هستن 

می‌ترسه تو تهران یکی بهتر از اونو ببینم و آشنا نیست کسی و راحت میتونم خیانت کنم مشکلش همینه انگار ال ...

وای چقدر بد چقدر وحشتناک!!!یعنی چی؟!!! 

یعنی تو جامعه مون متاسفانه اونقدر اینکارعادی شده که یه مرد درمورد زن قانونی خودش همچین ترسی داره؟!!!!!یا یه زن همچین حدسی درمورد مردش بزنه ؟؟؟!!!!!!!!