2777
2789
عنوان

شوهرم زده زیر حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 63 پست
درس خوندی زحمت کشیدی حیفه

آره واقعا شب بیداری کشیدم فقط 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر ندارم خانوادمم میگن بمون ولی خب من قراره نبوده بمونم

ب نظر من رو رابطه ات فکر کن 

حتما مشاوره برو 

اگر میتونی مستقل زندگی کنی رو پا خودت وایسا 

اینو بهت میگم‌چون بعدا چیزی بشه خانوادت میگن خودت خواستی 

باکره هستی یا نه ؟

البته بازم دلیل نمیشه 

اینها که داری از همسرت میگی همش هشداره ممکن با حرف زدن و تعهد حل بشه اما بری زیر یک سقف و بچه دار بشی و ....

پس تا اول راهی حداقل مشاوره بگیر 

اصلا نمیگم طلاق چون اخرین راه هست 

این ادم اصلا ببین قدردان لطف تو هست یا نه وظیفه ات میدونه 

خلاصه اینکه مراقب باش

فعلا امضا ندارم
ب نظر من رو رابطه ات فکر کن حتما مشاوره برو اگر میتونی مستقل زندگی کنی رو پا خودت وایسا اینو بهت میگ ...

تاپیک جدیدم رو بخون ببین چیشد 

منو کشوند شهرمون فصل امتحانات 

شروع کرد منو کتک زدن 

خسته شدم واقعا 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍