2777
2789
عنوان

شوهرم زده زیر حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 63 پست
مردا همینن . حق تحصیلت قید شده امضا کرده ؟ فردا پس فردا میزنع زیرش

درسم داره تموم میشه قرار شد برم سرکار 

الان میگه فقط شهر خودمون باشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط مالیش رو داره بیاد؟داره یکاری میکنه تا تو کوتاه بیایاگه کوتاه نیای باهات میاد تهران

آره می‌تونه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

فقط لفظی چیکار کنم الان ؟

هیچ کاری دیگه از دستت بر نمیاد برای اینکه شهری که اون میخواد نری 

از نظر قانون اگه یه سوییت جداگانه داشته باشی و توش وسیله باشه زن موظف اونجا زندگی کنه 

البته یک راهی هم هست برای اینکه خونش نری بهش حق حبس میگن ،باکره باشی ازین حق میتونی استفاده کنی 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من باشم قبل عروسی یک مشاور میرم حتما این ها همش نشانه هشدار هست حداقل یک مشاور برو

به نظرت چرا نظرش عوض شده ؟

قطعا پای یکی از اعضای خانواده اش در میونه

گذاشتت تو عمل انجام شده 

جهازتو بردی برش گردون 

بگو توم خسارت های وارده رو متقبل شو منم فعلا قصد ازدواج ندارم من میبودم میزدم زیر همه چی چون این عادتش میشه و ب تکرار اینکارو خواهد کرد تو همه موارد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

پدرت نمیتونه باهاش صحبت کنه ؟

پدر ندارم خانوادمم میگن بمون ولی خب من قراره نبوده بمونم 

شده تا پای طلاق برو ولی کوتاه نیا.اگه الان کوتاه بیای کل زندگیت همینجوری بهت وعده الکی میده و میزنه زیر حرفش ‌.ولی سرحرفت بمونی میفهمه از این خبرا نیست و میاد تهران.

هیچ کاری دیگه از دستت بر نمیاد برای اینکه شهری که اون میخواد نری از نظر قانون اگه یه سوییت جداگانه د ...

اصلا شرایط خونه گرفتن نداره من دارم میگیرم 

با فروش طلاهام و وام ازدواجم 

اصلا توانایی تهیه خونه نداره 

به نظرت بخاطر این قضیه میشه حق طلاق گرفت ؟

کدوم شهر میخواد زندگی کنه ؟ خب شاید فک میکنه از پس هزینه های زندگی تو تهران بر نمیاد و سخت میشه براش ...

از اول میگفت نه.نه اینکه برا به دست اوردن اسی قبول کنه بعد بزنه زیرش

شاید قبول نکنی حرفمو اما این ادم قابل اعتمادی نیست و این قضیه یه همینجا ختم نمیشه و میبینی که داره محدودت میکنه بزن زیر همه چی احتمالا قراره خانه دار شی

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️